Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartani Aurelija

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Anita01
Autostopowicz
Apartani Aurelija

Nieprzeczytany postnapisał(a) Anita01 » 09.06.2016 10:43

Dzień Dobry,

Po raz pierwszy wybieramy się z mężem do Chorwacji. Nasz wybór po przejrzeniu tego forum padł na Baśka Voda. W związku z tym, że jedziemy w szczycie sezonu obawiamy się jechać "w ciemno". Na stronie baskavoda znaleźliśmy ciekawy apartament dla naszej dwójki w rozsądnej cenie. Apartament nazywa się Aurelija. Adres to Vladimira Nazora 31 Baśka Voda. (nie mogę jeszcze zamieścić linku).
Kontakt mailowy oceniam pozytywnie, na wszystkie pytania dostaliśmy odpowiedź oraz zdjęcia (ale te same co na stronie), zaliczka to 100 euro (cały pobyt 450 euro). Mam podany numer konta i adres do przelewu pokrywa się z adresem apartamentu. Ale znalazłam go tylko na tej jednej stronie.
Czy ktoś może z Was był w tej Willi lub w pobliżu?
Jest to pierwszy nasz wyjazd do Chorwacji i mamy pewne obawy. Już nie chodzi o to że ktoś nas oszuka i będziemy te 100 euro w plecy (choć to wcale nie jest mało), ale po 17 godzinach podróży chciałabym mieć gwarancje łóżka i prysznica a nie kolejne godziny poszukiwania pokoju gdy będę słaniać się ze zmęczenia.

Byłabym wdzięczna za jakiekolwiek informację na temat tej Willi. Z góry serdecznie dziękuję.

Anita

P.S. Dopiero zarejestrowałam się na Forum więc jeśli napisałam w złym dziale to bardzo przepraszam.
Korzystałam też z wyszukiwarki, ale ten apartament (poza niedziałającym już linkiem) nigdzie się nie pojawia.
Krzysztof 56
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzysztof 56 » 12.06.2016 19:57

Pani Anito.
Przed chwilą zarejestrowałem się na forum aby móc odpowiedzieć
na Pani post.Jeśli chodzi o apartman Aurelija to uważam,że
dokonała Pani dobrego wyboru.Ja z żoną oraz zaprzyjaźnionym
małżeństwem wybieramy się tam po raz czwarty.
Właściciele, państwo Hrastović, to starsze małżeństwo,
które ujęło nas swoją serdeczną gościnnością
oraz dbałością o swych gości.Mam nadzieję,że i Państwo
tego doświadczą.Życze wspaniałych wakacji.
Pozdrawiam Krzysztof
Anita01
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Anita01 » 17.06.2016 09:36

Dziękuję serdecznie za odpowiedź. Apartament zarezerwowany :) Już nie możemy się doczekać wakacji.
Pozdrawiam,
Anita

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone