Wybieram się razem ze znajomymi w tym roku poraz pierwszy do Chorwacji. Jedziemy w 4 rodziny - 16 osób. Poszukuję namiaru na sprawdzone kwatery. Nasze oczekiwania to 4 apartamenty (2+2) po ok 50 EUR w jednym miejscu, ewentualnie jakiś duży dom.
Szukamy czegoś spokojnego z dala od zgiełku z ogrodem w którym można by pogrilować a dzieciaki miały by gdzie pochasać. Widokiem z okien na może też nie pogardzę
Lokalizacja na razie szeroka - płn i środkowa Dalamacja (chcę się wybrać na wodospady na Krce oraz na rafting na Cetinie). Fajnie jakby w okolicy były wyspy wokół których można by było się pokręcić jakąś łajbą. Dobrze jakby w okolicy była też jakaś plaża dla dzieciaków tj. żwirek, piaszczyste DNO Znajomi polecają mi Murter
Ofert w necie jest sporo ale wyczytałem przestrogę, że apartamenty w Chorwacji różnią się znacznie jakością i należy z rezerwą podchodzić do rezerwacji przez internet. Plizzzzzzzz o sprawdzone miejscówki chciałbym żeby było czysto i schludnie - mam na tym punkcie traumę z wakacji z przed 2 lat. Wolałbym uniknąć rezerwacji na miejscu jak niektórzy polecają z uwagi na liczną grupę i zmęczenie dzieciaków po podróży.
W rewanżu mogę sprzedać namiar na cichą miejscówkę w Bibione
Info możecie wrzucać również na adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Thx & regards
Mazi

.png)
.png)
.png)