Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartamenty Toni Rogoznica

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
halig
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) halig » 18.04.2009 11:09

Czy ktos byl moze w kwaterach prywatnych TONI w miejscowosci Rogoznica?? Jesli tak poprosze opinie na ten temat :) zgory dziekuje:)
halig
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) halig » 23.04.2009 18:08

Czyzby niky tam nie byl a jak wyglada Rogoznica okiem kogos kto juz tam byl:)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.04.2009 18:16

halig napisał(a):Czyzby niky tam nie byl a jak wyglada Rogoznica okiem kogos kto juz tam byl:)

Tego apartamentu akurat nie znam ale jeżeli chodzi o Rogoźnicę to jest wspaniała...byłem tam 2 razy...za pierwszym razem pojechałem z przypadku i nie zdecydowania akurat tam a za drugim już z miłości...cisza i spokój a co najważniejsze daleko od drogi czego nie można powiedzieć o innych miejscowościach usytuowanych wzdłuż wybrzeża...jestem przekonany, że spodoba Ci się tam...pewnie jeszcze nie raz tam wrócę ale trzeba też i co innego zobaczyć...
halig
Podróżnik
Dzikei

Nieprzeczytany postnapisał(a) halig » 23.04.2009 21:03

a moglbys powiedziec czy tlumy ludzi na plazach tam sa czy raczej spokojnie bez paniki mozna sobie wyjsc na plaze 10-11 i sie rozlozysz:) bo jak bylem w apartamentach nieopodal Trogiru to tam byla masakra wiem wiem zaraz mi pewnie powiesz zebym nie porownywal medeny do rogoznicy:D Pozdrawiam
Kriskaz
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kriskaz » 24.04.2009 08:02

Rogoźnica jest super byłem tam w tamtym roku ,jeżeli chodzi o tłumy na plaży to wydaje mi się że było OK bez tłumu.
halig
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) halig » 24.04.2009 08:41

Kriskaz napisał(a):Rogoźnica jest super byłem tam w tamtym roku ,jeżeli chodzi o tłumy na plaży to wydaje mi się że było OK bez tłumu.

Hej dzieki wielkie a nie kojarzysz Kwatery prywatnej Toni ??
tutaj link: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.04.2009 23:13

halig napisał(a):
Kriskaz napisał(a):Rogoźnica jest super byłem tam w tamtym roku ,jeżeli chodzi o tłumy na plaży to wydaje mi się że było OK bez tłumu.

Teraz kojarzę...ten apartament położony na początku Rogoźnicy niedaleko ronda...w każdym razie przed groblą koło pizzeri..blisko sklepy ale do ciekawej plaży kawałek będziesz musiał iść bo z tej strony jest koło drogi prowadzącej na Marina Frapa...
dorota777
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) dorota777 » 25.04.2009 11:41

alessandro1977 napisał(a):
halig napisał(a):

Teraz kojarzę...ten apartament położony na początku Rogoźnicy niedaleko ronda...w każdym razie przed groblą koło pizzeri..blisko sklepy ale do ciekawej plaży kawałek będziesz musiał iść bo z tej strony jest koło drogi prowadzącej na Marina Frapa...

Mam prośbę czy możesz uściślić swoja wypowiedź, nie bardzo wiem czy dobrze cię rozumiem, jestem bardzo zainteresowana bo jeden tydzień wakacji mam zarezerwowany właśnie w Apartamencie Toni.
dorota777
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) dorota777 » 25.04.2009 11:43

halig napisał(a):Czy ktos byl moze w kwaterach prywatnych TONI w miejscowosci Rogoznica?? Jesli tak poprosze opinie na ten temat :) zgory dziekuje:)

Kiedy tam będziesz ? My mamy rezerwacje od 18 do 25 ipca. Też bardzo jestem ciekawa czy dobrze trafimy.
halig
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) halig » 25.04.2009 19:06

Kiedy tam będziesz ? My mamy rezerwacje od 18 do 25 ipca. Też bardzo jestem ciekawa czy dobrze trafimy.[/quote]

My mamy rezerwacje od 6.08 do 16.08 i mamy rezerwacje na M3 o ile dobrze pamietam.Czyli bedziecie wczesniej to mysle ze podzielicie tym co zastaniecie:)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.04.2009 10:08

Jak wcześniej wspomniałem, plaża nie jest od tej strony zbyt ciekawa ale za to widok z apartamentów z tej strony jest fantastyczny...ja akurat zawsze wybieram apartamenty za groblą koło straży pożarnej gdzie mam blisko miłą plażę i mało ludzi...
dorota777
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) dorota777 » 27.04.2009 12:07

halig napisał(a):Kiedy tam będziesz ? My mamy rezerwacje od 18 do 25 ipca. Też bardzo jestem ciekawa czy dobrze trafimy.

My mamy rezerwacje od 6.08 do 16.08 i mamy rezerwacje na M3 o ile dobrze pamietam.Czyli bedziecie wczesniej to mysle ze podzielicie tym co zastaniecie:)[/quote]

My też będziemy mieszkać w apartamencie A3 a nasi przyjaciele w A4. zdązymy wrócić zanim wyjedziecie to opowiemy.
halig
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) halig » 27.04.2009 14:12

dorota777 napisał(a):My też będziemy mieszkać w apartamencie A3 a nasi przyjaciele w A4. zdązymy wrócić zanim wyjedziecie to opowiemy.

To super, takze czekamy na jakies wiadomosci wiem wiem to jescze ponad 3 miesiace:)
halig
Podróżnik
do alessandro1977

Nieprzeczytany postnapisał(a) halig » 02.05.2009 09:07

alessandro1977 a masz moze jakies namiary na kwatery w rogoznicy ??
Jesli tak to podeslalbys na gg: 4493754 lub e-mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl :)
CinnamonGirl
Cromaniak
Re: do alessandro1977

Nieprzeczytany postnapisał(a) CinnamonGirl » 03.05.2009 14:04

alessandro1977 - jako ze jedna opcji wyjazdowych to Rogoźnia (Primosten lub Rogożnica - wszystko zalezy od cen noclegów) termin 14-26 czerwca, mam pytanko bo widze ześ obeznany w temacie.

1. Którą część Rogoznicy polecasz - zalezy mi w pierwszej kolejnosci na ładnej plaży (bez drogi nad głową i motorówek przejezdzających po głowie) - nawet jesli musiałabym spacerować do centrum z 10-15 min.
2. Czy gdzieś tam jest supermarket (wiadomo taniej), a jak nie to w jakiej najbliższej miejscowości?

I 3 pytanko - przegladam forum i ceny apartamentów (czasami mam mętlik takie są róznice w ofertach raz podejrzanie tanio raz mozna zbankrutować). Może się orientujesz, czy jest realne znalezienie na miejscu w dobrej lokalizacji (patrz wyzej) w tym okresie nocleg dla 2 osób w granicy (10-12E) lub 4 osób (ok 40E) a w ogole im mniej tym lepiej ;)) czy to raczej nierealne i nie ma co sobie nadziei robić?

Z góry dzieki za info i pozdrawiam
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone