Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

apartamenty Stanici

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
sis23
Plażowicz
apartamenty Stanici

Nieprzeczytany postnapisał(a) sis23 » 27.01.2010 09:17

witam
nie moge znalezc na forum opinii na temat tych apartamento:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
zalezy mi bardzo na opinii ludzi ktorzy juz tam mieszkali
z gory dziekuje za pomoc
Monika
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 27.01.2010 09:52

sis23
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) sis23 » 27.01.2010 10:39

próbowałam, ale jeszcze nie odpisała :) mam nadzieje ze ktos jeszcze tam był...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 27.01.2010 11:53

Witam!

Nie mieszkałem dokładnie w tym domu (ciut dalej w kierunku Makarskiej, na stromym brzegu) jednak na pewno mogę pochwalić samo Stanici jak i całe wybrzeże od Nemiry po Pisak....
Powinno się podobać - po warunkiem rzecz jasna, że nie oczekuje się dyskotek, nocnych klubów i nie przeszkadza wychodzenie po 150 schodkach do główmej drogi, lub zaliczenie 170 schodków przy zejściu do plaży :wink: :D

W przypadku tego konkretnego domu - to stoi on na plaży, więc pewnie czeka dłuższa wycieczka do Magistrali.
Z tego co pamiętam w tej okolicy na plaży jest prysznic ze słodką wodą...

Cisza spokój... tylko czasem z kamieniołomu na Bracu słychać mocniejsze łupnięcie :wink:

Pozdrawiam
Interseal M.
sis23
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) sis23 » 31.01.2010 11:55

naprawde nikt nie pomoze? przeszukalam juz caly internet ale nic nie znalazlam, a chcialabym sie upewnic ze wszystko ok zanim wplace 40% zaliczki...

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje