.png)
.png)
.png)
urbinio napisał(a):witam ja wlasnie wczoraj zarezerowalem 1 apartament 3 osobowy i jeden pokoj 2 osobowy za pokoj place ok 250 euro a za apartametn cos ok 440. Jade od 27 czerwca do 7 lipca:)Apartamenty wygladaja bardzo ladnie na zdjeciach mi dali aparatament nr 2 bo tylko ten jest w olny w tym terminie
.png)
piekny widok na adriatyk z apartamentu- 42m - sypialnia osobno - piekny tarasbtadeusz napisał(a):urbinio napisał(a):To tanio a moglbys podac jakis namiar na te apartamenty daleko od morza w ktorym miejscu??
Nowalja 200 metrów od morza na ul. punta mira - 15 minut do plazy piaskowej z niebieską flagą
.png)
a czy to jest cena za dobe????to chyba troche przesadzona.....a moze to mialo byc w kunach a nie w euro???urbinio napisał(a):witam ja wlasnie wczoraj zarezerowalem 1 apartament 3 osobowy i jeden pokoj 2 osobowy za pokoj place ok 250 euro a za apartametn cos ok 440. Jade od 27 czerwca do 7 lipca:)Apartamenty wygladaja bardzo ladnie na zdjeciach mi dali aparatament nr 2 bo tylko ten jest w olny w tym terminie
.png)
tami72 napisał(a):a czy to jest cena za dobe????to chyba troche przesadzona.....a moze to mialo byc w kunach a nie w euro???urbinio napisał(a):witam ja wlasnie wczoraj zarezerowalem 1 apartament 3 osobowy i jeden pokoj 2 osobowy za pokoj place ok 250 euro a za apartametn cos ok 440. Jade od 27 czerwca do 7 lipca:)Apartamenty wygladaja bardzo ladnie na zdjeciach mi dali aparatament nr 2 bo tylko ten jest w olny w tym terminie
.png)
btadeusz napisał(a):tami72 napisał(a):a czy to jest cena za dobe????to chyba troche przesadzona.....a moze to mialo byc w kunach a nie w euro???urbinio napisał(a):witam ja wlasnie wczoraj zarezerowalem 1 apartament 3 osobowy i jeden pokoj 2 osobowy za pokoj place ok 250 euro a za apartametn cos ok 440. Jade od 27 czerwca do 7 lipca:)Apartamenty wygladaja bardzo ladnie na zdjeciach mi dali aparatament nr 2 bo tylko ten jest w olny w tym terminie
cena w euro za cały pobyt - wpłaciłem już zaliczkę - apartamenty znalazłem na stronie : zakwaterowaniewchorwacji . Cena apartamentów do 3.07.2010r ( jest to apartament 2+1) 25 euro za dobę . Apartamenty bardzo ładne i duże. mnie policzył za cały pobyt 245 euro tj. około 19 euro za apartamen - jedziemy tylko w dwie osoby.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje