Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartamenty KRK-szukam.

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Vojt
Autostopowicz
Apartamenty KRK-szukam.

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vojt » 10.04.2008 18:00

Witam wybieram się z rodzinką na wakacje do CRO to nasz pierwszy wyjazd w tamte strony,spodobała nam się wyspa KRK a w szczególności miasto KRK.Może ktoś ma namiary na jakiś godny polecena apartament w mieście lub gdzieś na tej wyspie dla naszego 2+1(syn niespełna roczek)
Z góry dziękuje i pozdrawiam
Wojtek
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 10.04.2008 19:55

Vojt napisał(a):Witam wybieram się z rodzinką na wakacje do CRO to nasz pierwszy wyjazd w tamte strony,spodobała nam się wyspa KRK a w szczególności miasto KRK.Może ktoś ma namiary na jakiś godny polecena apartament w mieście lub gdzieś na tej wyspie dla naszego 2+1(syn niespełna roczek)
Z góry dziękuje i pozdrawiam
Wojtek

Vojt - brzmi jak wójt. Więc jak dla wójta ( przecież to poważny urząd) mam namiar lecz na pensjonat. Miejsce w samym KRK-u, w bardzo dobrej lokalizacji. Jeżeli nie będzie sami sobie gotować posiłków - polecam.
Vojt
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vojt » 11.04.2008 08:50

Z Vójtem mam absolutnie niewiele wspólnego ale będę wdzięczny za ten namiar podaje maila
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
dzięki
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 11.04.2008 19:25

Wysłałem, tylko nie wiem czy otrzymałeś. Serwer zwrócił mi jakiś przedziwny komunikat.
ps. wysyłam z innego adresu, może teraz będzie ok.
hassanbey
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) hassanbey » 11.04.2008 19:44

Witaj !!!
W zeszłym roku byłem z rodzinką na KRK'u w miejscowości Malinska
Miejscowość niewielka ale w pobliżu ciche i ustronne plaże. Mojej ładniejszej połówce podobało sie w Baśce, natomiast KRK to miasto na jeden dzień do zwiedzania. Vrbnik - wspaniałe wina ale zimna woda - co zresztą nas zdziwiło, ale tam takie prądy.
Pamiętaj tylko jednym - nie jeźdź na KRk pod koniec tygodnia - jak w banku że postoisz sobie i to dłuuuugo w koreczkach. Przez samą Rijeke jechałem ok. 3 h !!!
Sam szukałem via Internet i słałem zapytania. Można i w ciemno ale z małym dzieckiem.........
Powodzenia w szukaniu i miłego wypoczynku
Bartosz
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 11.04.2008 20:12

hassanbey napisał(a):Witaj !!!
W zeszłym roku byłem z rodzinką na KRK'u w miejscowości Malinska

Bartosz .. są różne gusta. Ja w Malińskiej wytrzymuję najwyżej 1 godz. Nudno, nudno ... nudno. Zawsze zatrzymuję się w samym KRK ( i tak to trwa już ponad 10 lat). Nie wiem dlaczego ale nie lubię "zaspanych" miejscowości.
hassanbey
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) hassanbey » 12.04.2008 08:58

woka napisał(a):Bartosz .. są różne gusta. Ja w Malińskiej wytrzymuję najwyżej 1 godz. Nudno, nudno ... nudno. Zawsze zatrzymuję się w samym KRK ( i tak to trwa już ponad 10 lat). Nie wiem dlaczego ale nie lubię "zaspanych" miejscowości.

To są moje odczucia co do miejscowości. Nikomu nic na siłę nie sugeruję.
Mieszkam w Szczecinie i mam dosyć tłumów i ścisku. Zawsze szukam czegoś niewielkiego i odludnego...jadę odpoczywać a nie przeciskać się pomiędzy ludźmi, gdybym chciał pojechałbym nad nasze morze (to tylko 90km)

pozdrawiam
kawa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kawa » 21.08.2009 09:44

Witam !
Czy możesz mi podać jakiś namiar na kwaterę blisko morza (max 100m) oraz trochę info o tej kwaterze (jak daleko z niej do plaży itd.)
Pozdrawiam
Sławek
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje