Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartamenty "Belvedere-Soline" Brela ul.Biokovska.

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
miracle20123
Globtroter
Apartamenty "Belvedere-Soline" Brela ul.Biokovska.

Nieprzeczytany postnapisał(a) miracle20123 » 18.03.2008 18:05

Czy ma ktoś może w posiadaniu zdjęcia z ulicy Biokovskiej w Breli (mogą być takie z oddali) bardziej w kierunku hotelu Soline???A może ktoś mieszkał już na tej ulicy bądź w owym domku?Jeżeli tak to prosiłabym o informacje jaka jest mniej więcej odległość do morza z tego apartamentu i jak wygląda zejście do plaży.Czy jest ono bardzo strome?A może są jakieś schodki prowadzące do plaży ? Za wszelkie informacje i zdjęcia z góry bardzo dziękuję :)
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 18.03.2008 19:43

Cudzie! google earth only....
kojote
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kojote » 18.03.2008 19:52

:D dobre...
miracle20123
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) miracle20123 » 19.03.2008 10:39

Wiem,że można skorzystać z Google Earth i nawet już to zrobiłam...Ale ten program nie udziela niestety odpowiedzi na wszystkie moje pytania i nie mogę jednoznacznie stwierdzić, który to domek... :)
Jack66
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jack66 » 19.03.2008 12:01

Mieszkałem w Breli na ul. Biokovskiej 21 w apartamentach i było dosyć stromo tzn samochód wyjeżdżał tylko na 1 biegu!! Wychodząc pierwszy raz troszkę dostałem zadyszki , po dwóch dniach było już OK. Schodków brak - teren wypłszcza się w okolicach hotelu do którego dochodzi sie drogą asfaltową. Jak znajdę zdjęcia to prześlę.
miracle20123
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) miracle20123 » 19.03.2008 13:32

Dziękuje Jack66 za informacje. Gdybyś znalazł te zdjęcia, to byłabym Ci bardzo wdzięczna:)Mógłbyś jeszcze napisać ogólnie czy byłeś zadowolony z usytuowania swojego apartamentu w tym miejscu?I w ogóle jak podobała Ci się Brela-Soline?Z góry thx:)Pozdrawiam.
Jack66
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jack66 » 19.03.2008 20:51

Lokalizacja apartamentu wydaje się być ok. dojście do plaży zajmowało jakieś 5-7 min, blisko do centrum Breli(knajpki , sklepiki) i wspaniałej promenady, ktorą można przejść do Baska Voda i dalej do Promajnej - nocą promenada jest oświetlona widoki są piękne . Aprtament był położony nie przy głównej drodze przechodzącej przez Brelę tylko trochę wyżej zaletą była cisza , czego nie mogłem powiedzieć o apartamentach położonych przy głównej drodze (jazdy skuterami i samochodami do 4 rano były trochę uciążlwe). Zdjęcia mogę wysłać ale proszę o jakiś adres e-mail. Pozdrawiam i udanego wypoczynku w Breli
miracle20123
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) miracle20123 » 20.03.2008 11:46

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl --> Na ten e-mail możesz wysłać zdjęcia :) Dzięki za info:)
larysa
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) larysa » 14.04.2008 13:52

Jack 66 czy mógłbyś napisać coś więcej o apartamencie oraz o właścicielach. Ja w tym roku też się wybieram do apartamentu przy biokowskiej 21.
Czy faktycznie jest tak stromo - jeszcze nie wpłaciliśmy zaliczki? Czy apartamenty są w pełni wyposażone? Jakie jest zejście do plaży oraz do morza(czy od razu jest głębia). Jak masz zdjęcia to byłabym wdzięczna o podesłanie ich na adres: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje