Jeśli ktoś ma namiary na taki apartament lub przynajmniej podpowie miejscowość gdzie tego szukać będę wdzieczny. Pozdrawiam wszystkich.
Juz nie umie się doczekac lata, bo niestety w tym roku byliśmy nad bałtykiem a nie w Cro
.png)

.png)
Piotrek_B napisał(a):Ja to raczej tekstylny jestem ale....Fajna plaża FKK jest np. na wyspie Krk w miejscowości Baska.
Wiecej o tym miejscu znajdziesz TU.
Ogólne info o naturyzmie znajdziesz TU - tylko musisz sobie sciagnac pdf-a o naturyzmie.
Natomiast co do apartamentów to zacznij szukać np. TU
To tyle ode mnie a zwolennicy FKK napewno coś dorzucą od siebie![]()
Pozdrav
.png)
as12345600 napisał(a):Ale chciałbym żeby w obrebie spaceru była plaża FKK, najlepiej nieogrodzona.
.png)
Piotrek_B napisał(a):Ja to raczej tekstylny jestem ale....Fajna plaża FKK jest np. na wyspie Krk w miejscowości Baska.
Wiecej o tym miejscu znajdziesz TU.
Ogólne info o naturyzmie znajdziesz TU - tylko musisz sobie sciagnac pdf-a o naturyzmie.
Natomiast co do apartamentów to zacznij szukać np. TU
To tyle ode mnie a zwolennicy FKK napewno coś dorzucą od siebie![]()
Pozdrav
.png)
.png)
.png)
.png)
krzychu_72 napisał(a):as12345600 napisał(a):Ale chciałbym żeby w obrebie spaceru była plaża FKK, najlepiej nieogrodzona.
Ja podpowiem nie apartament, ale miejsce. Jest taka fajna dzika plaża na Rivierze Makarskiej, bezpośrednio za miejscowością Zivogosce Mala Duba w kierunku Blato. Zatoczka, pół plaży tekstylne, reszta clothing optional, czyli jak kto woli. Na plażę najlepiej podjechać autem, zaparkować można w lasku w cieniu lub przy drodze.
Tu masz fotki oraz instrukcję, jak dojechać.
.png)
.png)
Powrót do Naturystyczna Chorwacja