Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartament z pobliską plażą FKK

Plaże, kempingi, ośrodki FKK i wszystkie inne nietekstylne sprawy.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
as12345600
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) as12345600 » 03.12.2007 14:19

Szukam apartamentu z pobliska plażą FKK. Nie chodzi mi o typowy kemping FKK. Jedziemy z dzieciakami z nimi bedziemy chodzić na plażę tekstylną. Ale chciałbym żeby w obrebie spaceru była plaża FKK, najlepiej nieogrodzona. Moze mi się w przyszłym roku uda nakusić małżonke na zdięcie ciuszków na plaży. Wyjazd bezposrednio na nagą pląże nie wchodzi w grę, bo trudno byłoby to dzieciakom wytłumaczyć :) mają 14 i 8 lat.
Jeśli ktoś ma namiary na taki apartament lub przynajmniej podpowie miejscowość gdzie tego szukać będę wdzieczny. Pozdrawiam wszystkich.
Juz nie umie się doczekac lata, bo niestety w tym roku byliśmy nad bałtykiem a nie w Cro :(
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 03.12.2007 15:06

Ja to raczej tekstylny jestem ale.... :lol: Fajna plaża FKK jest np. na wyspie Krk w miejscowości Baska.
Wiecej o tym miejscu znajdziesz TU.
Ogólne info o naturyzmie znajdziesz TU - tylko musisz sobie sciagnac pdf-a o naturyzmie.
Natomiast co do apartamentów to zacznij szukać np. TU
To tyle ode mnie a zwolennicy FKK napewno coś dorzucą od siebie :wink:
Pozdrav :papa:
as12345600
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) as12345600 » 03.12.2007 15:23

Piotrek_B napisał(a):Ja to raczej tekstylny jestem ale.... :lol: Fajna plaża FKK jest np. na wyspie Krk w miejscowości Baska.
Ogólne info o naturyzmie znajdziesz TU - tylko musisz sobie sciagnac pdf-a o naturyzmie.

Dzieki :)
krzychu_72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzychu_72 » 03.12.2007 21:16

as12345600 napisał(a):Ale chciałbym żeby w obrebie spaceru była plaża FKK, najlepiej nieogrodzona.

Ja podpowiem nie apartament, ale miejsce. Jest taka fajna dzika plaża na Rivierze Makarskiej, bezpośrednio za miejscowością Zivogosce Mala Duba w kierunku Blato. Zatoczka, pół plaży tekstylne, reszta clothing optional, czyli jak kto woli. Na plażę najlepiej podjechać autem, zaparkować można w lasku w cieniu lub przy drodze.
Tu masz fotki oraz instrukcję, jak dojechać.
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 03.12.2007 21:36

Piotrek_B napisał(a):Ja to raczej tekstylny jestem ale.... :lol: Fajna plaża FKK jest np. na wyspie Krk w miejscowości Baska.

A ja proponuję sam KRK (miasto). Apartament zlokalizować w obrębie hotelu Drazica. Do plaży FKK jest bardzo blisko, kto nie wie, spacerując mimo woli do tej plaży dojdzie. ( osobiście miałem tą przyjemność).
Gosia Begovic
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gosia Begovic » 07.12.2007 15:05

Miasto Dramalj rowniez ma pieknie połozone plaze dla naturystow.Wiecej info na adresie :[url] adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl tam rowniez moge podac namiary na nasze apartamynty. [/url]
rafalopat
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) rafalopat » 07.12.2007 16:25

My z żoną mamy podobny problem - wszędzie tylko campingi FKK a my byśmy chcieli na bogato :) w apartamentach :) ale nie znaleźliśmy do tej pory takiej oferty :). No ale polecamy Pakleni na Hvarze, Jelse no i Tucepi ze skałkami. Baska Voda fajna by była gdyby nie to, że na głowę przechodnie mogą ci na pluć z góry :)
as12345600
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) as12345600 » 25.12.2007 22:10

Dzięki może ktoś coś dorzuci :)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 26.12.2007 01:02

as12345600 napisał(a):Dzięki może ktoś coś dorzuci :)

Dorzucam
Violetta Szudra
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Violetta Szudra » 26.12.2007 19:39

Z pewnością mogę Ci polecić Fkk na wyspie Rab ( półwysep K
alifront )w Suhej Puncie.Byłam tam w tym roku, plaża ta znajdowała się nie daleko naszego hotelu,musiał byś coś szukać właśnie w okolicy Suhej Punty .Do kompleksu hotelowego należały ,też bungalowy i chyba apartamenty też,jeżeli chcesz to mogę odszukać namiary na biuro podróży.
Co do plaży to była najpiękniejsza w całej okolicy , ustronna,skalista w otoczeniu drzew piniowych z zapleczem gastronomicznym z wieloma zatoczkami tak ,że każdy mógł coś dla siebie ustronnego znaleźć .
Jeżeli chcesz namówić swą małżonkę na zrzucenie ciuszków, to gorąco polecam jest bardzo kameralnie. Pozdrawiam .
http://members.chello.at/fkk.hr/straend ... apunta.htm
as12345600
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) as12345600 » 26.12.2007 21:22

Podaj namiary :)
as12345600
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) as12345600 » 26.12.2007 21:25

krzychu_72 napisał(a):
as12345600 napisał(a):Ale chciałbym żeby w obrebie spaceru była plaża FKK, najlepiej nieogrodzona.

Ja podpowiem nie apartament, ale miejsce. Jest taka fajna dzika plaża na Rivierze Makarskiej, bezpośrednio za miejscowością Zivogosce Mala Duba w kierunku Blato. Zatoczka, pół plaży tekstylne, reszta clothing optional, czyli jak kto woli. Na plażę najlepiej podjechać autem, zaparkować można w lasku w cieniu lub przy drodze.
Tu masz fotki oraz instrukcję, jak dojechać.

Haha na tych fotkach nie widać,żeby było coś z FKK ;)
avensis
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) avensis » 26.02.2008 00:47

Ja tez szukam podobnego miejsca najlepiej domek przy plazy zeby mozna bylo opalac sie przy domu. Szukamy kwatery w okolicach Zaostrog albo Bristu moze znacie fajne kwatery na uboczu to prosze o namiary. Nie musi byc w poblizu plaz fkk tylko zeby nie bylo to centrum miasta.
Dzieki.
Violetta Szudra
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Violetta Szudra » 26.02.2008 13:04

[quote="as12345600"]Podaj namiary :)[/quote

Przepraszam, ale dopiero miałam czas ,żeby wrócić na forum ,jeżeli jesteś jeszcze zainteresowany to podaje namiary na biuro podróży o którym pisałam wcześniej.
http://www.croatia.com.pl/
Serdecznie pozdrawiam. :D

Powrót do Naturystyczna Chorwacja

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone