Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartament Vodice dla dwóch osób - warto?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
matilda
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) matilda » 10.08.2011 11:59

Witam,

szukam od kilku dni namiarów na różne apartamenty w Vodicach, żeby na miejscu się rozejrzeć, ale i mieć jakąś bazę adresową, w razie czego :)

I znalazłam miejsce, które wydaje się być idealne: w spokojniejszej dzielnicy Vodic (podobno hałas nie dociera, tak wyczytałam na cro :D na ulicy Blata), a i blisko centrum, apartament prezentuje się naprawdę dobrze na zdjęciach, czysto i nowocześnie (moim zdaniem znacznie lepiej od wielu apartamentów, które oglądałam w sieci), jest balkonik z widokiem na morze (odległym co prawda, ale jednak), prywatny parking, klimatyzacja wliczona w cenę i darmowe wifi. Plaża 5 minut na piechotę, co prawda akurat ta betonowa, ale bardzo lubię spacerować wzdłuż wybrzeża, więc jak się nam nie spodoba, to przejdziemy się w jedną stronę, drugą stronę, aż znajdziemy jakieś miłe miejsce.

Cena za całość, z wliczonymi wszystkimi podatkami to 35euro.

Z ciekawości napisałam, ten apartament jest wolny w odpowiadającym nam terminie.

I teraz się zastanawiam, rezerwować czy nie? Z tego co czytam na forum, 17 euro od osoby to wysoka cena, ale czy to dużo za parking i wifi? I biorąc pod uwagę, że to nie wieloosobowy apartament, które są znacznie tańsze.
Adam Gliwice
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam Gliwice » 12.08.2011 20:54

Wiesz,35 euro jak na Vodice i apartament z Wi Fi to brzmi jak za darmo ,nie masz się nad czym zastanawiać ,chyba że lubisz spać w samochodzie bo tu w zasadzie prawie nie ma wolnych lokali ,bynajmniej tak jak ja byłem tj 29-07 do 14.08
matilda
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) matilda » 13.08.2011 08:44

Czyli jednak mogą być problemy ze znalezieniem czegoś, wbrew temu, co wszędzie czytam :( Eh, muszę się jeszcze zastanowić. Ale stres ;)
bonar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bonar » 13.08.2011 13:27

wszystko zależy od terminu, jeżeli we wrześniu to STANOWCZO za drogo, w sierpniu też bym się targował.
Nieprawdą jest, że brak jest wolnych apartamentów!
pozdrav

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone