Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

apartament:) na wyspie Rab -kto poleci??

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
AGA&ADAM
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) AGA&ADAM » 24.02.2008 11:42

Witam.Czy ktoś ma jakiś sprawdzony adres na wyspie Rab dla 4 osób?Jak nie tu to na priv adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl pozdrawiam
Dodam że nie chodzi mi o linki do firm turystycznych tylko o konkretny adres.Strony z linków sa poprostu niedorobione.
Ostatnio edytowano 26.02.2008 10:02 przez AGA&ADAM, łącznie edytowano 1 raz
AGA&ADAM
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) AGA&ADAM » 25.02.2008 10:47

Nikt nie był na Rabie ??:( Czy nikt nie chce polecić kwatery w której mieszkał :lol: .Jak oglądam oferty z wyspy Rab to wydaje sie że jest to "kolebka turystyki chorwackiej"tylko od czasu kolebania nikt nie wymienił mebli w pokojach :lol: Tam gdzie fajnie i blisko do morza to słone ceny.Szukam dalej.
kulka53
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kulka53 » 25.02.2008 10:59

AGA&ADAM napisał(a):Nikt nie był na Rabie ??:( Czy nikt nie chce polecić kwatery w której mieszkał :lol: .Jak oglądam oferty z wyspy Rab to wydaje sie że jest to "kolebka turystyki chorwackiej"tylko od czasu kolebania nikt nie wymienił mebli w pokojach :lol: Tam gdzie fajnie i blisko do morza to słone ceny.Szukam dalej.

Kwatery Ci nie polecę z dwóch powodów: byłem na wyspie tylko 1 dzień w celu rozpoznawczo - zapoznawczym :lol: no i ten dzień w zupełności mi wystarczył.............. :? Nie pojechałbym tam więcej :?
Dużo bardziej podobał nam się PAG, innych wysp nie znam (jeszcze)

Trochę o Rabie pisałem TU, ale to moja subiektywna ocena wyniesiona ze zbyt krótkiej może wizyty.....
AGA&ADAM
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) AGA&ADAM » 25.02.2008 11:30

Piękne fotki :)
marcin.k
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) marcin.k » 25.02.2008 12:25

Wygódka - myślełem, że chodzi oo kibelek :?
AGA&ADAM
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) AGA&ADAM » 25.02.2008 22:45

na takie komentarze nie na temat to jest Hyde Park.
des34
Globtroter
wygódka

Nieprzeczytany postnapisał(a) des34 » 26.02.2008 02:20

Ale wygódka to naprawdę kibelek :!: :D :lol:
Trzeba znać znaczenie słów, a nie obrażać się :?
piotr_plock
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotr_plock » 26.02.2008 06:49

też myślałem, że poszukiwany jest publiczny szalet :)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 26.02.2008 07:33

Mnie google w "szukaj w grafikach" pod hasłem "wygódka" znalazła taki obrazek :wink:

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Natomiast apartamentu z "wygódką" można poszukać zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link lub w ciemno na miejscu.

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link :lol:
AGA&ADAM
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) AGA&ADAM » 26.02.2008 09:59

OK.przyznaje że użyłem złego słowa,ale pewne rzeczy powinno sie "przeoczyć "dla dobra posta.bo tak faktycznie chciałem dowiedzieć sie czegoś o Rabie a teraz wiem że kibel to kibel .potem wszyscy mają pretensje że nikt nie używa funkcji "szukaj"ale nie ma sie co dziwić,jak szukasz słowa Rab wyskoczy opis kibla.jedynie jest przez to troche weselej-może o to chodzi?ps nie obrażam sie :)

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone