Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartament na 7 osob +dziecko

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
pit bull
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) pit bull » 19.01.2010 18:32

Witam wszystkich na forum poszukuje apartamentu na 7 osob, blisko plazy raczej w mniejszej spokojnej miejscowosci, chcialbym zeby plaza byla przyjazna dla malych dzieci tzn prawie 2 letniego dziecka:)
Termin wyjazdu od 27 czerwca czas pobytu 10 dni
Pozdrawiam
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 19.01.2010 18:56

B_Magdalenka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) B_Magdalenka » 19.01.2010 19:01

jeszcze do niedawna sama zastanawiałam się nad tym:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

niestety to przez agencję, 90eur za dobę. tylko nie wiem jak z terminami, bo ja dowiadywałam się o początek sierpnia.

też jadę w 7 osób+ 2letnie dziecko i na początku również szukałam dużego apartamentu. niestety to trochę ogranicza i ostatecznie zdecydowałam się na dwa ap. obok siebie 2+2. to też zawsze jakieś rozwiązanie :D

chyba lepiej jak określisz region, będzie łatwiej :)
wieczorem przejrzę jeszcze linki, w które wysyłałam zapytania i jak coś znajdę to mogę podesłać ci na maila.
Na początku szukałam czegoś za Omisem, potem dopiero w okolicach Rogoznicy więc linki będą stamtąd jeśli już. jak ci nie odpowiada to napisz. A jak może być to podaj maila :D
pit bull
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) pit bull » 19.01.2010 19:37

Ogolnie nie mamy sprecyzowanego regionu, adresy jaknajbardziej podeslij
Pozdrawiam adres jest w pierwszym poscie
B_Magdalenka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) B_Magdalenka » 19.01.2010 20:40

pit bull napisał(a):Ogolnie nie mamy sprecyzowanego regionu, adresy jaknajbardziej podeslij
Pozdrawiam adres jest w pierwszym poscie

niestety wiele nie znalazłam, ale mail już poszedł :wink:
Aga1077
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aga1077 » 19.01.2010 21:03

podpowiem np. zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link lub zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link i wybierasz A6+2, wysyłasz maila.
Ja taki właśnie zarezerwowałam ( A6+2 ) w Igrane, villa Sulenta koszt 100 euro za 4 pokoje, 4 balkony, pokój dzienny, 3 łazienki.70 m do morza , grill do dyspozycji.
pozdrawiam
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 19.01.2010 21:57

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone