Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartament, dom dla 3 rodzin poniżej Splitu.

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
alvent
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) alvent » 02.03.2008 18:58

Witam.
Szukam apartamentu, domu dla 3 rozdzin( w sumie 13 osób) poniżej Splitu. Najchętniej okolice Dubrovnika, ale również inne.
Najważniejsze, aby koło domu było kawałek zacienionego ogrodu.
Możecie coś podsunąć?. Wyjazd około połowy lipca, ale termin może być plus minus kilka dni.
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 03.03.2008 12:48

Na pewno znajdziesz coś w BANKU KWATER lub w FAQ tego forum GDZIE SPAĆ
alvent
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) alvent » 03.03.2008 15:35

Dzięki Plumek...ale to już zdążyłem przeglądnąć. Niestety, albo brak odpowiedzi, albo brak miejsca, albo brak...cienia. A ja mam określone oczekiwania dotyczące otoczenia domu. Muszę mieć miejsce dla dzieci i cień :D . Liczyłem (liczę), że na ten post może zareaguje ktoś kto wynajmuje, albo ktoś kto już był w konkretnym miejscu. Już się sam pogubiłem ile wysłałem i do kogo zapytań.
Pozdrawiam
alvent
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 03.03.2008 20:22

alvent napisał(a):A ja mam określone oczekiwania dotyczące otoczenia domu. Muszę mieć miejsce dla dzieci i cień :D .

Cień! Ludzie do Cro jadą po słońce ;)

No nic - powodzenia w szukaniu (a moze warto pomyśleć o zmianie oczekiwań?)!
alvent
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) alvent » 03.03.2008 22:12

[quote="Plumek"]

Cień! Ludzie do Cro jadą po słońce ;)

Jedno drugiego nie wyklucza. Żadna mi przyjemność smażyć się wieczorem na balkonie. Ja raczej późno chodzę spac, a wcześnie wstaję, więc wolę poleniuchować w przyjemnych warunkach.
pt
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pt » 05.03.2008 11:24

alvent napisał(a):Witam.
Szukam apartamentu, domu dla 3 rozdzin( w sumie 13 osób) poniżej Splitu. Najchętniej okolice Dubrovnika, ale również inne.
Najważniejsze, aby koło domu było kawałek zacienionego ogrodu.
Możecie coś podsunąć?. Wyjazd około połowy lipca, ale termin może być plus minus kilka dni.

sprawdź na marusici.com apartamenty "Tokic". Na parterze mają ap na 7 osób, byłem w nim przez 10 dni w 8 osób. Myślę,że zmieści się tam nawet 10-13 ale to juz po dogadaniu z właścicielami. Są tam 3 sypialnie w których mieści się 8 osób ale jest jeszcze duży salon w ktorym może spać kilka osób, można też wynająć dodatkowo inny,mniejszy na piętrze.
Ten ap ma własną , dobrze wyposażona kuchnię i co najwazniejsze, taras, z dużym stolem i grillem i to wszystko zadaszone. Minusem jest 30m do morza...w pionie ale to chyba wyszłoby na zdrowie :lol: . plaza jest prywatna, dzielona z sasiednią willą, kamienista ale dzieci ,nawet małe, znajdą tam dla siebie miejsce. Przy plaży jest domek na sprzet plażowy, zostawialismy tam wszystko łącznie z płetwami i maskami.
Kontakt z włascicielami poprzez admina strony w języku angielskim lub chorwackim. Własciciele znaja tylko włoski. Pozdrawiam
ps. co do ogrodu, znajduje się przed domem, jest niewielki i wykorzystywany przez gospodarzy, do dyspozycji gości jest też boisko do koszykówki
ewa-irena
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewa-irena » 05.03.2008 11:33

Też miałam ten sam problem , bo szukałam domu dla 12 osób na makarskiej riwierze. Wysłałam ponad 50 maili i na przestrzeni lutego dużo otrzymałam odpowiedzi , że już zajęte . Odpowiedzi pozytywnych było chyba niecałe 10 . Wybrałam Igrane i już zarezerwowałam.
Zostało mi kilka tych adresów z pozytywnymi odpowiedziami w : Promajna , Baska Voda , Igrane , Brela i Tucepi .
Aha , i dodam , ze interesował mnie podobny termin - druga połowa lipca .
Na maila mogę podzielić się tymi adresami .
dziubelek
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dziubelek » 06.03.2008 13:32

Witam!
Czy mogłabym od Pani Ewy-Ireny dostac namiary na te wszystkie kwatery na maila : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl. Bardzo dziekuję!
My wybieramy sie na przelomie sierpnia i wrzesnia (6 osób doroslych plus 4 dzieci).
Pozdrowienia dla Cromaniakow ;)
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 06.03.2008 18:36

alvent napisał(a):Dzięki Plumek...ale to już zdążyłem przeglądnąć. Niestety, albo brak odpowiedzi, albo brak miejsca, albo brak...cienia. A ja mam określone oczekiwania dotyczące otoczenia domu. Muszę mieć miejsce dla dzieci i cień :D . Liczyłem (liczę), że na ten post może zareaguje ktoś kto wynajmuje, albo ktoś kto już był w konkretnym miejscu. Już się sam pogubiłem ile wysłałem i do kogo zapytań.
Pozdrawiam
alvent

Na rezerwację tych najlepszych apartamentów to już trochę póżno :wink: Ale zobacz jeszcze to :
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link :D
alvent
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) alvent » 07.03.2008 15:25

ewa-irena napisał(a):Też miałam ten sam problem , bo szukałam domu dla 12 osób na makarskiej riwierze. Wysłałam ponad 50 maili i na przestrzeni lutego dużo otrzymałam odpowiedzi , że już zajęte . Odpowiedzi pozytywnych było chyba niecałe 10 . Wybrałam Igrane i już zarezerwowałam.
Zostało mi kilka tych adresów z pozytywnymi odpowiedziami w : Promajna , Baska Voda , Igrane , Brela i Tucepi .
Aha , i dodam , ze interesował mnie podobny termin - druga połowa lipca .
Na maila mogę podzielić się tymi adresami .

poproszę namiary:

almach(at)plusnet.pl
ewa-irena
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewa-irena » 08.03.2008 15:09

Alvent i dziubelek
namiary poszły na maila - mam nadzieję , że coś z tego spisu się przyda .
Pozdrawiam Ewa
alvent
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) alvent » 08.03.2008 15:27

ewa-irena...dziękuję

alvent
dziubelek
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dziubelek » 10.03.2008 10:18

ewa-irena napisał(a):Alvent i dziubelek
namiary poszły na maila - mam nadzieję , że coś z tego spisu się przyda .
Pozdrawiam Ewa

EWA-IRENA dzieki bardzo za namiary. Pozdrawiam
Izabelchen
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Izabelchen » 13.05.2008 10:06

Witam,
my również wybieramy się w lipcu większą grupką na Riwierę Makarską. Myśleliśmy konkretnie o Promajnie, ale niekoniecznie. Ze względu na małe dzieci wolelibyśmy coś zarezerwować. Byłabym ogromnie wdzięczna za namiary na kwatery na maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiam
Izabela

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone