Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

aparatamenty PAG wrzesien

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
breyu
Autostopowicz
aparatamenty PAG wrzesien

Nieprzeczytany postnapisał(a) breyu » 16.07.2009 11:04

Witam

Mam prosbe chce wysałc swoich rodziców i teściów :) we wrzesniu na 10 dni na PAG. Wiem ze mozna jechać w ciemno i znajdzie sie cos na pewno, jednak to starsi ludzie i chcieli by juz miec ten komfort psychiczny ze jada w miejsce gdzie juz nie beda musili szukć.
Czy moglibyscie podac jakies sprawdzone kwatery ??
Z góry dzięki!!

jak by mój @ to : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
pam
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pam » 16.07.2009 11:36

A jaki ma być standard i cena?
breyu
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) breyu » 16.07.2009 12:48

Cena tak do 40 euro
pam
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pam » 17.07.2009 19:15

breyu napisał(a):Cena tak do 40 euro

Mogę pozbierać jakieś namiary i podeślę jak wrócę ok 3 sierpnia. Rezerwować raczej nie da rady bo trzeba by przesłać zaliczkę.
pam
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pam » 08.08.2011 19:10

Wrzesień w niedawno wykończonym domku 30 euro: dolny apart: jeden pokój podwójne łóźko, drugi piętrowe i rozkładany narożnik.
górny: jeden pokój podwójne łóźko, drugi podwójne i rozkładane. Jak coś to mam zdjęcia.
wikusia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) wikusia » 08.08.2011 20:13

Pani Beata z biura Perla w Pagu pisała mi, że od 10 września mają apartamenty w cenie od 6 euro za osobę,więc możesz do niej napisać.Ta pani jest Polką i szybciutko odpowiada na maile . Możesz wypytać o wszystko dokładnie . Dają tez rachunki VAT, jeśli komuś potrzebne do dopłat z funduszu socjalnego z zakładu pracy [url]info@perla-pag.hr[/url]

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje