Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Mam prosbe chce wysałc swoich rodziców i teściów we wrzesniu na 10 dni na PAG. Wiem ze mozna jechać w ciemno i znajdzie sie cos na pewno, jednak to starsi ludzie i chcieli by juz miec ten komfort psychiczny ze jada w miejsce gdzie juz nie beda musili szukć.
Czy moglibyscie podac jakies sprawdzone kwatery ??
Z góry dzięki!!
jak by mój @ to : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Wrzesień w niedawno wykończonym domku 30 euro: dolny apart: jeden pokój podwójne łóźko, drugi piętrowe i rozkładany narożnik.
górny: jeden pokój podwójne łóźko, drugi podwójne i rozkładane. Jak coś to mam zdjęcia.
Pani Beata z biura Perla w Pagu pisała mi, że od 10 września mają apartamenty w cenie od 6 euro za osobę,więc możesz do niej napisać.Ta pani jest Polką i szybciutko odpowiada na maile . Możesz wypytać o wszystko dokładnie . Dają tez rachunki VAT, jeśli komuś potrzebne do dopłat z funduszu socjalnego z zakładu pracy [url]info@perla-pag.hr[/url]