.png)
.png)
consett0805 napisał(a):Witam czy ktokolwiek z was kiedyś korzystał z wynajmu apartamentu za pośrednictwem Allegro a dokładniej jednego Pana, który obecnie ma tam kilka apartamentów? Dla sprawdzenia wejść na główna stronę Allegro i w wyszukiwarce po prostu wstukać Chorwacja. Proszę o porady?
.png)
.png)
consett0805 napisał(a):i ni jak on sie ma do tego co w tej chwili jest na ofercie Allegro część przez Panią Renate i część przez Pana Marcina każde z nich ma po kilka ofert
.png)
.png)
.png)
consett0805 napisał(a):Ostani link zgadza się to jest aktualne ale to co było wyżej sorry ale Split mnie nie interesuje
consett0805 napisał(a):Dzięki właśnie o takie wypowiedzi mi chodzi
Generalnie sprawdziło sie to co mówił p. Marcin Następny wypad pewnie też za pośrednictwem Marcina ale kiedy to jeszcze nie wiadomo..
Myślę, że nie ma się co denerwować, sprzedawca wydaje się być uczciwy, tym bardziej, że kontaktowałam się, z kupującymi na allegro, którzy w zeszłym roku korzystali z jego usług i odpisali, że wszystko było zgodne z opisem
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
consett0805 napisał(a):Już wybrałem okolice Rogoznicy a sprawa Allegro jako dodatkowe informacje traktuje być możedwa razy pojadę w wakacje do Chorwacji
i dlatego szukam czegoś tańszego tym razem.
.png)
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje