Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Aktualnie obecni w HR jak wygląda obłożenie apratamentów

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Nord*
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Nord* » 18.07.2012 14:20

Jest tłok czy spokojnie coś znajdę na miejscu chodzi mi o okolice Żivogosic do Makarskiej ?
Ostatnio edytowano 18.07.2012 17:48 przez Nord*, łącznie edytowano 1 raz
brodka
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) brodka » 18.07.2012 14:37

W Tucepi nie ma problemów z wynajęciem apartamentu. Cen i jakości nie sprawdzałem ale jest sporo osób szukających turystów.
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 18.07.2012 17:02

Skoro jest dużo szukającyh to znaczy, że jest mało kwater.
Nord*
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Nord* » 18.07.2012 17:51

brodka napisał(a):W Tucepi nie ma problemów z wynajęciem apartamentu. Cen i jakości nie sprawdzałem ale jest sporo osób szukających turystów.

Dzięki za info.
Nie planowaliśmy w tym roku wyjazdu ale pogoda w PL dobija i chcemy wyskoczyć na parę dni załapać słońce i wodę trochę cieplejszą niż w Bałtyku(17st.) :P
AndrzejPK
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejPK » 19.07.2012 23:20

Bardzo duży wybór apartamentów, na przykładzie Makarskiej - jedźcie spokojnie "w ciemno" pzd.
per6
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) per6 » 20.07.2012 01:41

Tydzień temu wróciłem z Rogoznicy. Jechałem oczywiście w ciemno, sporo wolnych apartamentów. Przez pierwsze cztery dni mieszkaliśmy sami w dwupiętrowym domu 8)
sławek78
Globtroter
Kiedy w ciemno w tygodniu czy w wekend

Nieprzeczytany postnapisał(a) sławek78 » 20.07.2012 04:03

Cześć wszytskim
Chciałbym jechać do Tucepi, w najbliższych dniach. Czy jechać np w środę czy lepiej w sobotę. Kiedy będzie łatwiej znaleźć kwaterę? Trochę się denerwuję gdyż jadę z 14 miesięcznym dzieckiem.

Sławek
heca7
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) heca7 » 20.07.2012 09:47

A to moze być różnie :wink: W środę pewnie będzie mniej konkurentów szukających kwater. Za to w sobotę często kończą się "turnusy", tzn niektórzy gospodarze zakładają z góry terminy od-do i wymiana często następuje właśnie w sobotę i pojawiają się wolne miejsca. Na pewno nie masz się co martwić. Apartamentów jest tyle, że znajdziesz co dla siebie. Warto poajwić się w wybranej miejscowości rano, żeby mieć więcej czasu na szukanie.
sławek78
Globtroter
.

Nieprzeczytany postnapisał(a) sławek78 » 20.07.2012 17:38

mam nadzieję że będzie dobrze.Może jednak pojadę we wtorek.
Pytanie do osób wracających z Riwery Makarskiej. Czy dużo wolnych apartmani?
benne
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) benne » 20.07.2012 17:54

Dużo wolnych. Śmiało można jechać.
sławek78
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) sławek78 » 21.07.2012 05:29

dzięki za pocieszenie. Jadę z 14-miesiecznym dzieckiem okolice za Makarską i się obawiam że mogę nic nie znaleźć,(pierwsza linia od morza , klima i widok na morze) Ktoś jakiś czas temu napisał że teraz zaczyna być najwyższy sezon. Najazd Niemców i Włochów. :(
aquavitae
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) aquavitae » 21.07.2012 09:22

Dzwonił do mnie kilka razy kolega z Baski na wyspie Krk, przyjechał z małżonką we wtorek i miał olbrzymie problemy ze znalezieniem czegokolwiek wolnego dla 2 osób na tydzień. W końcu po dość długim czasie znalazł przyzwoity apt. ( w miarę jak to określił ) za 67 euro - sypialnia, living, kuchnia, łazienka. Wg. jego słów jest naprawdę bardzo dużo ludzi.

Przemek
lukas63
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukas63 » 21.07.2012 17:31

Dla 2 osob zawsze trudniej znaleźć bo takich noclegów jest najmniej
PETERENZO
Cromaniak
Re: .

Nieprzeczytany postnapisał(a) PETERENZO » 22.07.2012 01:24

sławek78 napisał(a):mam nadzieję że będzie dobrze.Może jednak pojadę we wtorek.
Pytanie do osób wracających z Riwery Makarskiej. Czy dużo wolnych apartmani?

Wczoraj wieczorkiem byłem w Makarskiej i przy wjeździe mnóstwo osób oferuje wolne pokoje/apartamenty. Czy jest ich dużo i w jakiej cenie nie wiem - na bank są jakieś wolne :wink:

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone