Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

8 młodych osób/wrzesień/co polecacie?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Małgorzataa
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Małgorzataa » 01.04.2008 21:10

Witam:) Wybieramy się w tym roku ze znajomymi (w sumie 8 osób) po raz pierwszy.. I nie bardzo wiemy która okolica byłaby najbardziej odpowiednia jeżeli po drodze chcemy coś niecoś zobaczyć (parki?)
Myśleliśmy, może: Marusici, Pisak, Drasnice..?
Szukamy ofert tanich (coś ok 30euro/doba), dużych apartamentów niekoniecznie wyposażonych w jakieś specjalne wygody:). Interesują nas pierwsze dwa tyg. września..blisko plaży,

Czy to dobry czas na taką podróż (kilka dni deszczu na pocz. września.. gdzieś o tym czytałam?!)? Jakie jeszcze miejscowości polecacie? Mogę prosić o oferty sprawdzonych kwater na priv?
Liczę na Wasze doświadczenie i pomoc:)

Z góry dzięki!
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 01.04.2008 21:52

Witaj,
We wrześniu jest bardzo dużo kwater i nie ma potrzeby rezerwacji..na miejscu możecie przebierać w ofertach..
4razy byłam we wrześniu w cro w prawie wszystkich regionach i uważam ze to najlepszy czas na wypoczynek w tym pięknym kraju..raz mieliśmy załamanie pogody które trwało 2dni, a tak to ok.30st i piękna pogoda!
Zazwyczaj nie płaciliśmy więcej niż 25-30E za apartament za dobe i to naprawde bardzo fajne warunki przy samej plazy;)
Najpiękniej jest na Riwierze Makarskiej, w okolicach Dubrovnika i na plw.Peljesac.
Chyba najlepszym miejscem będzie właśnie Riwiera Makarska, a tam Brela, Baska, Tucepi, Podgora itd..:)
tu wątek podobny:)
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=18359
Ostatnio edytowano 01.04.2008 21:54 przez ines, łącznie edytowano 1 raz
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 01.04.2008 21:53

30 euro za ile osób?
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 01.04.2008 21:57

Za dwie osoby tyle płaciliśmy, jednak za 4 osoby chcieli 40-50E więc tanio wychodzi i tak..
Zaznaczam, że mało jest apartamentów 2osobowych i zazwyczaj mieszkaliśmy w 4 osobowych:)
Basman
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Basman » 03.04.2008 20:58

Dla młodych ludzi ostatnio znalazłem apart. w Gradacu
strona www czasami się nie ładuje wtedy w wyszukiwarce wpisać
Gradac satisfaction to otworzą się inne strony
ap dla 6 do 9 osób ok 15 m do plaży wiem, że sezonie kosztował max 100 Euro we wrześniu pewnie taniej, musicie to sprawdzić. Oferta atrakcyjna bo apartman jest nad knajpą w centrum.
strona
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
poadrawiam
Basman
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Basman » 04.04.2008 11:18

przepraszam pomyliłem się co do odległości do plaży powinno być
1m ( słownie jeden) a niech będzie 3 nie ma to żadnego znaczenia

więcej informacji

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Małgorzataa
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Małgorzataa » 23.04.2008 21:09

dziękuję za odpowiedzi:) na pewno coś wybiorę:)
sfrn
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) sfrn » 24.04.2008 15:49

rowniez polecam Makarską
Jadran_
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jadran_ » 13.05.2008 13:27

Czesc, podaj mi swoj adres mailowy to przesle ci kilka sprawdzonych propozycji.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone