napisał(a) aio » 22.01.2012 22:03
Aśka_D napisał(a):Witam!
My też byliśmy w Pakostane i polecamy apartamenty na ulicy Kniezia Domagoja. To uliczka dochodząca bezpośrednio do plaży, wychodząc z apartamentu widać wodę. Plaża z małymi kamykami bardzo podobała się naszym dziaciakom. Na plaży można spokojnie znaleźć miejsce kiedykolwiek przyjdziecie. Przy plaży dodatkowo budka z lodami. Do centrum 5 minutek piechotą, blisko bank, Konzum i targ, piekarnia. Dodatkowo niewiele osób, fajne knajpki przy marinie. Na targu codziennie świeże owoce i nie ma tysiąca stoisk, przy których dzieciaki się zatrzymują. Mili, uśmiechnięci Chorwaci i spokój, który na wakacjach jest pożądany. W knajpce przy marinie WI-FI darmowe, pod warunkiem, że wypijesz u nich kawkę. Chociaż widzieliśmy ludzi siedzących na murku i korzystających za darmo bez kawki.
Nie zazdrościmy zmagań, bo my też mieliśmy ten kłopot w zeszłym roku. Mimo wszystko jednak uznaliśmy, że warto zarezerwować ze względu na dzieci. Pozdrawiam i życzę wytrwałości.

możesz podać jakieś namiary...
Zgadzam się, że ul. Kneza Domagoja jest świetna, wszędzie blisko, a jednocześnie spokojnie, co prawda jeździ tam co wieczór ciufcia, ale nie jest bardzo głośna. Też na tej ulicy wynajmowałam apartament (wcześniej podałam link), apartament zaproponowany przez
Sabina_wawa też jest na tej ulicy. Znalazłam jeszcze kilka ap. na Kneza Domagija, ale obawiam się, że mogą nie spełniać kryterium cenowego przyjętego przez
mama 4 dzieci:) Fajna okolica ma swoją cenę.
Apartament dla 10 osób będzie trudno znaleźć, łatwiej podzielić ekipę i szukać 2 ap. w tym samym budynku.