Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

25 lat po Igrzyskach w Sarajewie

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
AnetaA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AnetaA » 25.03.2009 15:11

Stan na miniony weekend-śniegu mnóstwo,trasy super, mój mąż bardzo zadowolony i po dwóch dniach jeżdżenia nawet on narzeka na zmęczenie.Jeździ do Jahoriny i bardzo mu się podoba,na zdjęciach nie widać tłumów,wieczorkiem postaram się zapodać choć parę zdjęć.
Wczoraj zasypało Sarajevo,a przynajmniej przedmieścia,więc kolejny weekend pewnie znów wyskoczy na narty.
armar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) armar » 25.03.2009 18:17

Chętnie pooglądam fotki :wink: To coś niedaleko ma mąż do Sarajeva skoro wyskakuje tam na weekendy .....
AnetaA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AnetaA » 25.03.2009 18:30

A no tak sie składa,że jest w Sarajewie,więc sobie wyskakuje.
AnetaA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AnetaA » 25.03.2009 18:40

Na razie z poprzedniego razu

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.03.2009 09:49

A potem przyszła wojna. Pamiętam jaki był to dla mnie szok, wierzyć sie nie chciało. Wszyscy pewnie pamiętamy zdjęcia z ostrzeliwanego Sarajewa.
armar
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) armar » 26.03.2009 11:40

Dzięki za fotki !
No jak nie ma kolejek to kto wie może wartoby się wybrac na narty w przyszłym roku .Tylko tak popatrzyłem po cennikach to jest niewiele taniej niż u nas , ale trasy całkiem całkiem
smoki3 napisał(a):A potem przyszła wojna. Pamiętam jaki był to dla mnie szok, wierzyć sie nie chciało. Wszyscy pewnie pamiętamy zdjęcia z ostrzeliwanego Sarajewa.

No tak szok był dla wszystkich , pamietam duże wrażenie zrobił na mnie reportaż o Polce z mieszanego małżeństwa , która wywieziono z oblężonego Sarajewa o jej przezyciach , braku pożywienia ... A potem były ujęcia z obozów srebskich w Omarskiej i innych w czasie wizyty Mazowieckiego , jak ludzie błagali żeby im pomóc stamtąd wyjechac ....
No ale życie idzie naprzód :D Miejmy nadzieje ze to se nie vrati , a Sarajevo warto odwiedzic 1
AnetaA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AnetaA » 28.03.2009 21:51

I jeszcze parę zdjęć marcowych

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.03.2009 10:56

Piękne są okolice Sarajewa.......
AnetaA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AnetaA » 29.03.2009 11:59

To jeszcze może okolice (nie wiem dokładnie jak dalekie) Sarajewa z lotu ptaka a właściwie to zza szyby samolotu

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
AnetaA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) AnetaA » 29.03.2009 15:21

W ten weekend jazdy raczej nie było :evil: narciarze wrócili niezadowoleni bo strasznie wiało i czynny był tylko jeden wyciąg.
rbogi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rbogi » 21.04.2009 00:08

Pamiętam że w czasie tej olimpiady mieliśmy zaostrzone apetyty - nawet na medal , media (TVP i PR innych nie było) liczyłuy na siostry Tlałkówny a tym zbyt dobrze nie poszło. No i ta czołówka SARAJEWOOOOO , tyle zapamiętałem . :)
Poprzednia strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

25 lat po Igrzyskach w Sarajewie - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone