napisał(a) barti75 » 26.08.2010 20:07
ok FUX tylko co ma styl urzędowy do wypowiedzi na forum jakbym był tak upierdliwy jak Ty to zwracałbym uwagę na każdy przecinek, kropkę, znak interpunkcyjny we wszystkich wypowiedziach na tym forum itd. tylko po co myślę że większość osób czytających to forum szuka odpowiedzi przed wyjazdem do CRO i to w miarę jak najbardziej aktualnych o cenach, korkach i robotach na drodze, apartamentach, co do pisowni to do onetu tu daleko, ale na każdym forum jest "ulubieniec" ortografii tak było jest i będzie. Ja nikogo nie neguje za ortografię z tego co widzę moderatorem nie jesteś więc nie wiem skąd te docinki stad moje słowa o nabijanie postów i czepianie się jak ktoś tu to zauważył-ja wychodzę z założenia że jak nie mam nic do powiedzenia to się nie odzywam. Guzik mnie interesuje czy zjeździłeś CRO i inne kraje ja byłem tylko raz w CRO i napisałem tylko to co uważałem za w miarę istotne dla ludzi przed wyjazdem do Chorwacji sam też dużo widziałem i byłem w wielu innych krajach i miejscach na świecie, bo z zamiłowania i jest to moje hobby jestem żeglarzem i widziałem kupę miejsc m.in. stację Arctowskiego opływając przylądek Horn, Wyspy Kanaryjskie Barbados, Wyspę Św. Heleny, ale to nie znaczy że czuję się za kogoś innego bo to forum jest o Chorwacji głównie, ale to nie oznacza że zjadłem wszystkie rozumy i czepiam się ludzi o ich ortografie. CRO to nie wszystko są miejsca na ziemi o wiele piękniejsze niż CRO, czy nawet cała Europa, ale niestety samochodem tam się nie dojedzie i to wiele dalej niż Egipt, Dżerba, Tunezja czy Turcja.
PS
Staram się pisać po polsku, ale to nie oznacza że pisząc posta na forum będę zwracał uwagę na to, że zapomniałem przecinka kropki czy nie zacząłem od nowej linijki. Poza tym jakby Ci na postach nie zależało nie komentował byś większości postów gdzie ktoś się pomylił w ortografii. Podejrzewam że zaraz znowu się wypowiesz w iście swoim stylu , że znowu napisałem bez składni i nie po polskiemu.
Pozdrawiam