Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

22 tys. peugeotów 307 wezwanych do serwisu

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.10.2005 14:40

Uwaga: Info
PROSIMY BEZ USZCZYPLIWYCH KOMENTARZY

PAP, pi 05-10-2005 , ostatnia aktualizacja 05-10-2005 14:19

Peuegot Polska wezwie w najbliższych tygodniach do warsztatów właścicieli 22 tys. 701 peugeotów 307 - poinformowały PAP w przesłanym w środę komunikacie służby prasowe firmy.

Dotyczy to modeli 307 wyposażonych w ABS, wyprodukowanych od lutego 2002 r. do września 2005 r.

Po kilku latach eksploatacji w pewnej liczbie samochodów peugeot 307 może wystąpić ryzyko zwarcia w bloku ABS. Zjawisko to może pojawić się w specyficznych dla naszego kraju warunkach, długo występującej wilgotności połączonej z dużymi wahaniami temperatury, przy równoczesnym dużym zasoleniu dróg - czytamy w komunikacie.

Klienci będą powiadamiani indywidualnie listem poleconym, a operacja będzie przeprowadzona na koszt producenta.
IgnisDriver
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) IgnisDriver » 06.10.2005 07:29

czy to jest Forum Pogaduchy? Motaotyzacyjne? A może symaptyków marki Peugeot? Ja wiem, że to może ważna informacja ale... sorry, CRO.pl to forum o Chorwacji i niech takim pozostanie...
W przeciwnym razie, pod spodem podam informację o fantastycznej ekipie malarzy, którzy właśnie skończyli malować mi kuchnię...
Malenna
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Malenna » 06.10.2005 07:57

tak, tak Bjur, wiemy.... Honda forever.... :oczko_usmiech:
volumen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 06.10.2005 08:07

Malenna napisał(a):tak, tak Bjur, wiemy.... Honda forever.... :oczko_usmiech:

Jaka Honda? Każdy TU wie, że Suzuki jest cool 8)
Maciej
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maciej » 06.10.2005 08:33

volumen napisał(a):

ciii...bo zaraz ktoś na lianie przybędzie :twisted:
a co do 307-ek to aż tyle do serwisu nie pojedzie, polowa zdążyła sie wcześniej spalić :mrgreen:
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 06.10.2005 08:34

A ja potrafię wszystko z mojego autka wycisnąć bo to "cytrynka" :)

Pozdrawiam
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.10.2005 09:04

:cry:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.10.2005 09:05

volumen napisał(a):

:D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.10.2005 09:05

krakuscity napisał(a):A ja potrafię wszystko z mojego autka wycisnąć bo to "cytrynka" :)

Pozdrawiam

:D :lol: :lol: :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.10.2005 09:07

IgnisDriver napisał(a):czy to jest Forum Pogaduchy? Motaotyzacyjne? A może symaptyków marki Peugeot? Ja wiem, że to może ważna informacja ale... sorry, CRO.pl to forum o Chorwacji i niech takim pozostanie...
W przeciwnym razie, pod spodem podam informację o fantastycznej ekipie malarzy, którzy właśnie skończyli malować mi kuchnię...

Kuchnia kolegi niestety nie ma żadnego znaczenia dla podróży naszych dzielnych forumowiczów do Cro ... :cry: i to nawet gdyby kolega zabudował w niej ... marmurowy kibel na śmieci z pozłacaną rączką :D :lol: :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.10.2005 09:09

IgnisDriver napisał(a):Motaotyzacyjne

z pewnością nie jest to natomiast ... chińskie forum :D :lol:
IgnisDriver
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) IgnisDriver » 06.10.2005 09:32

tja...

I tak Suzi rządzi !!!
Malenna
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Malenna » 06.10.2005 10:12

Maciej napisał(a):a co do 307-ek to aż tyle do serwisu nie pojedzie, polowa zdążyła sie wcześniej spalić :mrgreen:

Paliły się starsze modele wyprodukowane do 2003 roku, więc może już nie kontynuujmy tego tematu... a toyoty sie psują, a hondy korodują... a 307 co by złego nie powiedziec o tym samochodzie to i tak niezaprzeczalnie najładniejszy kompakcik z dostępnych obecnie na rynku i tyle.... :lol: :wink: :wink:
volumen
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) volumen » 06.10.2005 10:15

Malenna napisał(a):
Maciej napisał(a):a co do 307-ek to aż tyle do serwisu nie pojedzie, polowa zdążyła sie wcześniej spalić :mrgreen:

Paliły się starsze modele wyprodukowane do 2003 roku, więc może już nie kontynuujmy tego tematu... a toyoty sie psują, a hondy korodują... a 307 co by złego nie powiedziec o tym samochodzie to i tak niezaprzeczalnie najładniejszy kompakcik z dostępnych obecnie na rynku i tyle.... :lol: :wink: :wink:

A Suzuki :oops: :?: ...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.10.2005 10:25

Malenna napisał(a):307 co by złego nie powiedziec o tym samochodzie to i tak niezaprzeczalnie najładniejszy kompakcik z dostępnych obecnie na rynku i tyle.... :lol: :wink: :wink:

Maluś "kochanie" a gdzie Astra III :?: :?: (osobiście ja Opla to ja średnio ... ale tenże Opel jest naprawdę ładny gnojek, w środku już typowa Oplowska tragedia ... w trzech aktach ... kurtyna lepiej w dół ... przy czym proszę nie mylić bo już taka np. Zafira II jest w środku całkiem niezła)
Następna strona

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone