Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

2 osoby + pies

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
lukasz.bialy
Plażowicz
2 osoby + pies

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukasz.bialy » 30.03.2011 16:27

Witam
Pewnie ten temat był już poruszany, ale niestety przy takim ogromie informacji ciężko jest coś znaleźć.

Chcemy wyjechać w 2 osoby + pies powiedzmy środek Chorwacji (fajnie jak by było troche więcej zieleni, miejscowość nie jest istotna), termin lipiec 2011r. Zna ktoś może fajną kwaterę, pokój w przystępnej cenie?

Proszę o info

Z góry dziękuję
demi
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) demi » 30.03.2011 18:17

Przerabiałam temat psa i apartamentów... wierz mi nie jest łatwo... proponuje pisać i jeszcze raz pisać e-maile... ja rezerwowałam prawie 2 tyg. temu (ok 30-40 emaili dziennie ) i większośc była zajęta...
Powodzenia.
pocztówka28
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pocztówka28 » 30.03.2011 19:33

My na zeszłoroczny wrześniowy wyjazd do Cro ( również z psem) rezerwowaliśmy apartament już w grudniu 2009 roku :D Zresztą na tegoroczne czerwcowe wakacje pokój zarezerowany czeka już na nas od stycznia :)

A patrzyliście na stronkach biur pośredniczących? Wiem, że troszkę drożej, ale w wyszukiwarce zaznaczacie opcję "zwierzę domowe akceptowane" i pojawiają się kwaterki spełniające to kryterium...przeważnie jest też kalendarz rezerwacji i od razu widzisz czy kwatera w terminie Tobie odpowiadających jest wolna.

Życzę owocnego szukania ;)

Ps. Jeśli ma być zielono to może Istria? We wrześniu na Rivierze Makarskiej zielone trawniczki tylko na skwerkach wększych miejscowości typu Makarska :)
mare123
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mare123 » 30.03.2011 21:43

Proszę o kontakt na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl, mogę coś zaproponować.
lukasz.bialy
Plażowicz
Cdn

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukasz.bialy » 30.03.2011 22:48

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

2 lata temu byliśmy na makarskiej przez biuro podróży (bez psa, jeszcze go nie było:) ).
Teraz chcemy pojechać autem na własną rękę, 14 dni myśle że będzie taniej.
Tylko jak zwykle zastanawiamy się nad finansami, czy 6 000zł to trochę nie za mało?
hassanbey
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) hassanbey » 31.03.2011 08:48

Z piesem to rzeczywiście nie jest łatwo ale dla chcącego nic trudnego :)
Owszem kwaterę rezerwowałem już w listopadzie ale za rodzinkę + pies wyjdzie 35 E za dzień

lukasz.bialy napisał(a):lukasz.bialy@interia.pl
Tylko jak zwykle zastanawiamy się nad finansami, czy 6 000zł to trochę nie za mało?

Z taką gotówką to i na 4 tygodnie wystarczy :)
lukasz.bialy
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukasz.bialy » 31.03.2011 10:29

Przepraszam bo trochę nie sprecyzowałem
6 000zł
W tym dojazd około 1 500zł (paliwo)
Zostaje 4 500zł
pocztówka28
Croentuzjasta
Re: Cdn

Nieprzeczytany postnapisał(a) pocztówka28 » 31.03.2011 16:35

lukasz.bialy napisał(a):lukasz.bialy@interia.pl

2 lata temu byliśmy na makarskiej przez biuro podróży (bez psa, jeszcze go nie było:) ).
Teraz chcemy pojechać autem na własną rękę, 14 dni myśle że będzie taniej.

Łukasz pisząc biura pośredniczące miałam na myśli biura internetowe typu Adriatic.hr, Adriatica czy Adrialin :) My oczywiście również jechaliśmy własnym samochodem "na własną rękę".

Co do kosztów...6000 wg mnie spokojnie wystarczy. Nasz zeszłoroczny wypad 2 osoby+psiak kosztował nas 5000zł wliczając w to paliwo, winiety (Czechy, Austra, Słowenia i opłaty autostrady w Cro), 12 dni w samej Chorwacji (sam nocleg 52 euro\doba, czyli dośc dużo, codziennie przynajmniej jeden posiłek na mieście, wycieczki-Dubrownik, Mostar BiH, Wodospady Kravica i kilka bliższych, lody i inne atrakcje typu parasiling i inne różnosci), w drodze powrotnej PN Krka i PN Plitvickie Jeziora plus 2 noclegi i jeszcze wystarczyło nam na 3 dodtakowe dni w Bukowinie Tatrzańskiej na powrocie :) Jak widac nie liczyliśmy każdego grosza :)

Także śmiało, bez stresu jedzcie i cieszcie się wakacjami :)

Jeśli nie uda Wam sie znaleźć nic ciekawego zarayzykowałabym chyba jazdę w ciemno, na miejscu na pewno coś się znajdzie.

Powodzenia :)
Bahama
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bahama » 31.03.2011 18:22

lukasz.bialy napisał(a):Witam
Pewnie ten temat był już poruszany, ale niestety przy takim ogromie informacji ciężko jest coś znaleźć.

Chcemy wyjechać w 2 osoby + pies powiedzmy środek Chorwacji (fajnie jak by było troche więcej zieleni, miejscowość nie jest istotna), termin lipiec 2011r. Zna ktoś może fajną kwaterę, pokój w przystępnej cenie?

Proszę o info

Z góry dziękuję

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Nie ma problemu z małymi zwierzetami, jesli ta opcja widnieje na stronie apartamentu
grzenka
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) grzenka » 02.04.2011 11:34

My bylismy z naszym psem w tamtym roku na północy Chorwacji, mamy bardzo dobre wspomnienia w podejściu do zwierzaków, znaleźliśmy apartament szybko i sprawnie.W tym roku chcemy pojechać na Korculę,także z psem i tutaj mamy obawy, czy na południu podejście jest podobne....
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 02.04.2011 11:37

grzenka napisał(a):My bylismy z naszym psem w tamtym roku na północy Chorwacji, mamy bardzo dobre wspomnienia w podejściu do zwierzaków, znaleźliśmy apartament szybko i sprawnie.W tym roku chcemy pojechać na Korculę,także z psem i tutaj mamy obawy, czy na południu podejście jest podobne....

Zawsze wszystko zależy od ludzi, na których trafiasz, a nie od miejsca..
Jeśli Ty i Twój pupil będziecie w porządku, nikt nie będzie robił Wam problemów.
Pozdrawiam
lukasz.bialy
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukasz.bialy » 02.04.2011 13:59

A jak wygląda sprawa z winietami w poszczególnych krajach?
Jaki to koszt i gdzie takie winiety można zakupić? Trasa: Czechy, Austria, Słowenia i opłaty autostrady Chorwacja. Jęśli chodzi o samą Chorwację chodzi mi o koszta mniej więcej bo jeszcze nie wiem jaką trasą i gdzie
pocztówka28
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pocztówka28 » 02.04.2011 14:25

Tutaj znajdziesz wszystkie informacje nt. opłat:
forum/viewtopic.php?t=17828
Leoanne
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leoanne » 10.04.2011 21:40

@grzenka, nie obawiaj się, ja z psem jeździłam tylko na południe (poniżej Makarskiej) i zawsze podejście było SUPER :) zgoła inne do tego nad poslkim morzem lub jeziorami :)
arya15
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) arya15 » 01.05.2011 15:46

Leoanne napisał(a):@grzenka, nie obawiaj się, ja z psem jeździłam tylko na południe (poniżej Makarskiej) i zawsze podejście było SUPER :) zgoła inne do tego nad poslkim morzem lub jeziorami :)

mam pytanie - czy można psa zabierać na plażę? A do parków narodowych (np.Plitwickie )?
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone