Czy żeby obejrzeć mecz,wystarczy kupić bilet w kasach,czy potrzebne są jakieś karty kibica??
Z góry dziękuje za odpowiedź..
LW on tour
.png)
.png)
.png)
.png)
Billy1906 napisał(a):Zwiedzanie stadionu, a poczucie klimatu to raczej niebo a ziemiaNajwiększe wrażenie na mnie zrobiło jak w przerwie meczu 40 tysięcy ludzi równo i melodyjnie śpiewało piosenkę "Dalmacijo". Aż ciarki człowieka przechodzą, jestem aktywnym kibicem w Polsce i na prawdę czegoś takiego nie słyszałem.
.png)
kamil1929 napisał(a):Billy1906 napisał(a):Zwiedzanie stadionu, a poczucie klimatu to raczej niebo a ziemiaNajwiększe wrażenie na mnie zrobiło jak w przerwie meczu 40 tysięcy ludzi równo i melodyjnie śpiewało piosenkę "Dalmacijo". Aż ciarki człowieka przechodzą, jestem aktywnym kibicem w Polsce i na prawdę czegoś takiego nie słyszałem.
Racja,bylem na meczu ze Stoke i oprawa rewelacyjna.A dalmacijo robi wrazenie.Pilkarsko Hajduk lipa,ale oprawy pozazdroscic.Ja osobiscie wole ogladac oprawy meczowe niz mecz...Pzdr.
.png)
pinija napisał(a):tajemniczy napisał(a):Super atmosfera, nieomieszkam pod koniec lipca odwiedzic stadion w SPLICIE!
witaj czy twoj znajomy ma forda ???
i rejestracvje dw317ej
.png)