Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

10 euro za nocleg w Dalmacji, czy to realne?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ewe110980
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewe110980 » 29.06.2009 17:55

dzięki Torac - takich noclegów szukam, tylko ciekawe jak to cenowo wyglada? :wink: maile do tych miejsc już wysłałam, zobaczymu czy się odezwą...
proszę Was o więcej namiarów
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 29.06.2009 18:04

ewe110980 napisał(a):dzięki Torac - takich noclegów szukam, tylko ciekawe jak to cenowo wyglada? :wink: maile do tych miejsc już wysłałam, zobaczymu czy się odezwą...
proszę Was o więcej namiarów

Tych poglądowych tak nie traktuj - wstawiłem na chybił trafił , nawet nie wiem gdzie są :D Chodziło mi na pokazaniu na przykładzie , z rysunkiem apartamentu jednego i drugiego typu.
Popatrz na linka w którym, jak się nie mylę Piotrek wsadził studnie z dojściami noclegowymi bez dna.
Jeśli chodzi o Dalmację (jeśli lubisz ciche miejscowości)to może
Brist , Krvavica , Igrane , Drvenik , Promajna .
A może coś na rivierze Omiskiej- Pisak, Marusići?
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 29.06.2009 18:05

Tutaj - PiotrekB się napracował(2 wpis):
forum/viewtopic.php?t=17804
stary_jac
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) stary_jac » 29.06.2009 20:21

wyspa Brac 10Eur/osoba początek lipca (rezerwacja wcześniej, i najświeższe info(dzisiaj godz. popołudniowe), znajomi obecnie są w Makarskiej, w ciemno, bez problemu cena 13/eur
Torac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torac » 29.06.2009 20:51

ewe110980 :!: , chyba ostro buszuje po necie ... :D
mario788
Podróżnik
nocleg

Nieprzeczytany postnapisał(a) mario788 » 29.06.2009 20:54

bylem juz kilka razy w cro i jade zawsze w ciemno Pakostane nigdy nie bylo problemow z noclegie. zawsze mozna wrocic do goscia z przed lat a jezeli nie ma wolnego to poleci znajomych. Wyjezdzam z zlotoryji 10.07 i jade w ciemno
ewe110980
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewe110980 » 30.06.2009 16:47

napisałam wczoraj z 20 maili - jedna odpowiedź: 20 euro za osobę 8O a inne odpowiedzi, to takie, że nie ma wolnych miejsc, zaraz się biorę do pisania kolejnych maili :D
YoanaK
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) YoanaK » 30.06.2009 17:02

My jeździmy w okolice Omisa, apartament ten sam od 4 lat, w tym roku 55 euro za dobę. Dwie oddzielne sypialnie, salon, kuchnia, taras. Spacer do morza około 10 minut, ale nie ma stromego zejścia. Nigdzie w sąsiedztwie nie widziałam taniej niż 12 euro za osobę i warunki gorsze. Jeżeli w innym terminie niż 10.08-24.08 to mogę podać namiary.
ewe110980
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewe110980 » 30.06.2009 17:34

YoanoK - ja się wybieram w terminie od 18.07., więc proszę bardzo o namiary na ten apartament :D mój mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
czytałam na forum o miejscowości Rogoznica - znacie namiary na noclegi tam?
Croentuzjastka2009
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Croentuzjastka2009 » 05.07.2009 15:35

ewe110980 napisał(a):możecie polecić jakieś ładne miejscowości w Dalmacji, w których mogłabym znaleźć niedrogi nocleg? jedziemy w czwórkę, dwie pary, więc chyba najlepszy byłby apartament z dwoma pokojami? jak szukać takich noclegów? wynajmujący piszą 2+2? :roll:
może polecicie mi jakieś sprawdzone namiary? bo jakoś ciężko mi się odnaleźć w tych wszystkich ofertach 8O

Tydzien temu wrocilam z miejscowosci Gradac (polozony na rivierze makarskiej). Ugoscili nas bardzo mili panstwo, pokoiki dokladnie takie, o jakich mowa, mielismy studio: sypialnia+ living room z 2 lozkami+ lazienka+kuchnia, zaplacilismy 10 euro od glowy, ale bylo to jeszcze przed sezonem. Pytalam wlasciciela o cene w sezonie i zycza sobie 12 euro od osoby...to chyba niewiele jak na dalmacje w sezonie. Jesli potzreba wiecej szczegolow prosze odezwac sie na maila.
POLAND
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) POLAND » 06.07.2009 00:23

Croentuzjastka2009 napisał(a):
ewe110980 napisał(a):możecie polecić jakieś ładne miejscowości w Dalmacji, w których mogłabym znaleźć niedrogi nocleg? jedziemy w czwórkę, dwie pary, więc chyba najlepszy byłby apartament z dwoma pokojami? jak szukać takich noclegów? wynajmujący piszą 2+2? :roll:
może polecicie mi jakieś sprawdzone namiary? bo jakoś ciężko mi się odnaleźć w tych wszystkich ofertach 8O

Tydzien temu wrocilam z miejscowosci Gradac (polozony na rivierze makarskiej). Ugoscili nas bardzo mili panstwo, pokoiki dokladnie takie, o jakich mowa, mielismy studio: sypialnia+ living room z 2 lozkami+ lazienka+kuchnia, zaplacilismy 10 euro od glowy, ale bylo to jeszcze przed sezonem. Pytalam wlasciciela o cene w sezonie i zycza sobie 12 euro od osoby...to chyba niewiele jak na dalmacje w sezonie. Jesli potzreba wiecej szczegolow prosze odezwac sie na maila.

Poprosze o namiary na mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
sakrbek1991
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) sakrbek1991 » 06.07.2009 18:05

FUX napisał(a):Jedź do zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Kwatery w ciemno bez problemu...
Nie będziesz żałowała...

właśnie wróciliśmy z Pakostane... z kwaterami w tej chwili jest już mały broblem chociaż nieco dalej od morza są jeszcze wolne, znajomi znaleźli co prawda ładny apartament nad morzem na 4osoby za 45euro ale obok ktoś sobie krzyczał 85euro!!
porto
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) porto » 08.07.2009 10:49

Jeśli mogę proszę o namiary na mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

P.S. Nie wiesz czy mieli dwuosobowe pokoje, bo takie mnie najbardziej interesują ??? POZDRAWIAM.
Karol099
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Karol099 » 08.07.2009 12:56

10 euro od osoby to przez internet cieżko znaleść, jechać w ciemno i na miejscu popatrzeć, będzie łatwiej.
maciek_mike
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) maciek_mike » 11.11.2009 16:07

Czy można prosić namiary na tą kwaterę w Gradacu na email adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl ?
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

10 euro za nocleg w Dalmacji, czy to realne? - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone