Jeśli szukasz transportu i chcesz sie dołączyć się do kogoś, albo odwrotnie - masz do zaoferowania miejsce w samochodzie i możesz i chcesz zabrać Forumowicza - pisz w tym dziale. Można tu także szukać "spółki" na wyjazd. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
My startujemy o 20, 21 póki co, chcemy być na miejscu ok. 14, 15 następnego dnia, ale bierzemy pod uwagę, że nie damy rady całej drogi naraz i ewentualnie jakiś nocleg po drodze.
morit12 napisał(a):Hejka,Jadę 2.07 z żoną i córką tylko myślę żeby jechać na noc około 18-19 a na rano tam być,Żory-Czechy -Austria-Słowenia lecz chcę ominąć autostradę i Chorwacja wyspa Vir
Hej...mówisz Żory? To niedaleko nas;) może ruszymy razem ? Bo tak szczerze mówiąc sami na jedno auto to mam obawy jechać :/ a macie już coś zaklepane w noclegach? Czy w ciemno ? Pozdrawiam
Wyjazd tuż, tuż..... U mechanika wczoraj zostawiłem 1900 zł ale jest szansa że spokojnie dojadę i wrócę . Tak jak pisałem wcześniej startujemy z rydzykowa po 20. Jedziemy przez Czechy, Austrię, Słowenię, wszystko autostradami. Do zobaczenia po drodze, wypatrujcie srebrnej Vectry kombi na toruńskich blachach
Serwis Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.
Redakcja serwisu Cro.pl Chorwacja Online nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników.
Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.