Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Szukam tanich noclegów koło Dubrownika dla 5 osób

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
voyager
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) voyager » 03.08.2005 09:24

Szukam moliwie tanich miejsc noclegowych dla 5 osób w olkolicach Dubrownika. Pomócie!!!
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 03.08.2005 10:11

Polecem Zupę Dubrovacką (Srebreno,Mlini)ok.6-8km za Dubrovnikiem.Zalety-do Dubrovnika można dojechać autobusem,kursują często i odpada kłopot parkowania w mieście,bardzo fajna plaża,bezpieczna dla dzieci,piasek w morzu,blisko duże supermarkety(Merkator,Getro)-czyli niższe ceny.Ja w tym roku mieszkałem na granicy Srebreno i Mlini w 5 osób za 35 euro.Jako,że na forum nie można uprawiać reklamy, namiary mogę Ci wysłać mailem ,tylko podaj adres.
Pozdrawiam
bob budowniczy
Podróżnik
W jakim terminie?

Nieprzeczytany postnapisał(a) bob budowniczy » 03.08.2005 10:38

Podana cena jakiego dotyczy terminu? Czy możesz napisać coś więcej o plażach - czy nadają się dla dzieci - jakie dno, jak dużo tego piasku, jak daleko od brzegu, o jakim spadku? I poproszę o jakieś namiary, może zdjęcia - pleeeaaaseee...:-)) (adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl)
voyager
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) voyager » 03.08.2005 10:53

Wojan jedziemy pierwszy raz swoim samochodem z Zamościa. Jakbyś mógł prześlij mi namiary na ten ośrodek w ktorym mieszkałes. Czy jest tam mozliwosc wykoupienia posiłkow? No i jaka trasa lepiej jechać (przez Bośnie czy przez Zagrzeb?) Moj adres to adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Z góry dzięki!
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 03.08.2005 11:32

Bob budowniczy
Podana cena dotyczy terminu 1 - 14 lipiec.Plaża w Srebreno-Mlini jest dla dzieci wprost idealna,na brzegu drobny żwirek, w morzu piasek.Długie,łagodne zejście - ok.50m od brzegu woda typowemu dorosłemu 170cm wzrostu sięga do pasa.Na zdjęcia poczekaj do popołudnia jak wrócę do domu wyślę Ci na maila.( w adresie "rob " czy "bob" :?:)
Voyager-
Nie mieszkałem w ośrodku tylko na kwaterach prywatnych,jedzonko we własnym zakresie(konserwy,zupy w puszkach i torebkach,makarony,ryż)owoce,warzywa kupowane na miejscu -sklep 30m od kwatery.Chorwaci w apartamentach udostępniają b.dobrze wyposażone kuchnie tak ,że przygotowanie posiłku nie zajmuje dużo czasu.
Co do jazdy-dużo już na tym forum napisano o dojeżdzie do Cro.Ja zawsze jeździłem przez Słowację i Węgry.Nigdy przez Bośninę.
Moim zdaniem teraz gdy otwarto całą autostradę A1 do Splitu szybciej do Dalmacji dojedzie się właśnie tędy.Od granicy z Węgrami(Gorican) odcinek ok.580km do Splitu przejechałem w 4 godz z postojami( a pewnie można i szybciej).Potem po zjeżdzie z autostrady do Dubrovnika ok 250km też ok 4 godz - dużo wolniej ale za to jakie widoki :!:
Pozdrawiam
Danka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Danka » 03.08.2005 11:45

wojan mogę prosić o namiary na kwaterę , w przyszłym roku myślę o południu Chorwacji
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
pt
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pt » 03.08.2005 11:52

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl ,bede wdzieczny za namiary
Kasiula.m
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kasiula.m » 03.08.2005 12:46

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl tez poprosze
bibinie
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) bibinie » 03.08.2005 21:27

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl - my też dołączamy się do prośby :D
iwona_73
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) iwona_73 » 03.08.2005 21:30

voyager napisał(a):Szukam moliwie tanich miejsc noclegowych dla 5 osób w olkolicach Dubrownika. Pomócie!!!

Podaj mi email, a podam Ci super namiary w Orebicu, na polwyspie Peljesac.
Ja placilam 9,50 Ruro za osobe/noc za super kwatere jakies 70m od morza.

Pozdrawiam, Iwona.
Danka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Danka » 04.08.2005 07:17

iwona _73 podeślij mi adresik tej kwatery , bo myślę o przyszłorocznych wakacjach
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

pozdrawiam
voyager
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) voyager » 04.08.2005 08:48

Iwona_73 moj adres to adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
wieslaw_w
Plażowicz
adres Orebic

Nieprzeczytany postnapisał(a) wieslaw_w » 04.08.2005 09:31

Iwona_73 moj adres to adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
mickyd
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mickyd » 10.08.2005 00:00

wojan, ja także poprosze o namiary na nocleg pod Dubrownikiem, adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.08.2005 08:57

pliss Wojan ta Zupa Dobrovacka namiary
i plis Iwona_73 ten Orebic
temp102-małpka-o2.pl

nasze plany wrześniowe są jeszcze płynne ...
z góry dzięki i pozdrawiam
Następna strona

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone