.png)
.png)
adam11 napisał(a):Witayciechciałbym się dowiedzieć jak zdobyć moderatora
na forum
znam się na tym dobrze
, a przede wszystkim mam czas
żeby usuwać zbędne posty i tematy.. ( oraz przenosić w odpowiednią Grupę ) , i Banować:) Januszka
![]()
![]()
.png)

adam11 napisał(a):...chciałbym się dowiedzieć jak zdobyć moderatorana forum
...

.png)
Rysio napisał(a):adam11 napisał(a):Witayciechciałbym się dowiedzieć jak zdobyć moderatora
na forum
znam się na tym dobrze
, a przede wszystkim mam czas
żeby usuwać zbędne posty i tematy.. ( oraz przenosić w odpowiednią Grupę ) , i Banować:) Januszka
![]()
![]()
Już ten post świadczy, że nie grozi Ci zostanie moderatorem przez najbliższe 10 lat
.png)
.png)
.png)
adam11 napisał(a):Witaycie![]()
adam11 napisał(a):wpisy nie będą powodować kłótni
adam11 napisał(a):po tego chu.. zakładam ten wątek , bo jeszcze takiego nie było i użytkownik z nickiem adam11 miał ochotę założyć ( nikt nic nie napisał oczywiście prócz PIOtrA.B) .. ogarni się trochę ..
adam11 napisał(a):a przede wszystkim mam czas icon_smile.gif żeby usuwać zbędne posty i tematy..
.png)
adam11 napisał(a):Moderator to osoba oceniająca jakość komentarzy na stronie WWW, kanale IRC, liście dyskusyjnej lub na forum. Celem moderacji jest zapobieganie trollowaniu, nadużyciu systemu komentarzy i zapewnieniu, że wpisy nie będą powodować kłótni. Moderatorzy dbają o przestrzegania zasad netykiety, a czasami również o czystość języka polskiego używanego w dyskusji poprzez zwracanie uwagi lub poprawianie błędów ortograficznych.
![]()
.png)
adam11 napisał(a):dzięki Lubuszanin![]()
![]()
.png)
Rysio napisał(a):adam11 napisał(a):Witaycie![]()
adam11 napisał(a):wpisy nie będą powodować kłótni
Potrafisz to i znasz się na tym
adam11 napisał(a):po tego chu.. zakładam ten wątek , bo jeszcze takiego nie było i użytkownik z nickiem adam11 miał ochotę założyć ( nikt nic nie napisał oczywiście prócz PIOtrA.B) .. ogarni się trochę ..adam11 napisał(a):a przede wszystkim mam czas icon_smile.gif żeby usuwać zbędne posty i tematy..
Zaczniesz od tego![]()
.png)