FUX napisał(a):Na weekend majowy jedziemy tutaj http://www.bonvoyage.pl/page.php?id=162.
Jak wrócę, to podzielę się wiedzą. Poszperałem w necie i podobne jest ok.
No ładnie !
.png)
FUX napisał(a):Na weekend majowy jedziemy tutaj http://www.bonvoyage.pl/page.php?id=162.
Jak wrócę, to podzielę się wiedzą. Poszperałem w necie i podobne jest ok.
.png)
.png)
Marcysia napisał(a):Witam wszystkich, jestem troszke nowa i jeszcze nie obeznana z forum - za błędy przepraszam. Czytam jakiś czas i kierując sie waszymi opiniami skontaktowałam sie z da-travel i pomocna Panią Renata Vuletić. Efektem jest dom wakacyjny na Ciovo dla 5 osób na 10 dni za 70 eu dziennie. Zarezerwowałam, zapłaciłam i nie wiem czy dobrze. Od plażyczki dzieli tylko uliczka i ujął mnie grill w ogrodzie.
Tak w ogóle jadę do Cro juz chyba 5 raz, ale jakoś zawsze jest tam inaczej....
Ostatnio bywało sie na włoskich plażach i basta! Dość mam piasku...wszędzie.
pozdro
.png)
.png)
.png)
AnetaA napisał(a):No Bond nieźle Ci wyszło to kombinowanie...całkiem ciekawe.W tym roku rezerwacja już zrobiona, ale w przyszłym roku na pewno do tego wątku wrócę i będę ew. oczekiwać pomocy od agenta 007, co by przez te katalogi poprowadził i zniżki. Póki co pozdrawiam i życzę udanego wypoczynku.
.png)
James Bond napisał(a):AnetaA napisał(a):No Bond nieźle Ci wyszło to kombinowanie...całkiem ciekawe.W tym roku rezerwacja już zrobiona, ale w przyszłym roku na pewno do tego wątku wrócę i będę ew. oczekiwać pomocy od agenta 007, co by przez te katalogi poprowadził i zniżki. Póki co pozdrawiam i życzę udanego wypoczynku.
Zapraszam na przyszły rok !!
Możemy razem wertować katalogi.
Lata juz takie sobie ale wzrok jeszcze ho,ho,ho.
Pozdrawiam
James
.png)
Ja co prawda wybieram się raczej w ciemno bo nie bardzo możemy się zgrac w tej chwili w rodzince z terminami ( a jest nas czwórka czyli ja i trzech chłopa ,ci młodsi to 15 i 17 lat) yślimy o wyjeżdzie wsieprniu i też nie mamy wygórowanych wymagań .Cena 10euro za osoba jest bardzo zachęcająca bo my chcielibyśmy zmieścic się do 55 euro za dzień.Gdybyś mogła podzielic się informacjami byłabym wdzięcznamajeczka napisał(a):Chorwacja w ostatnim roku znacznie podrożala.Jeśli kogoś interesuje oferta 10 euro/os. dziennie, na Hvarze, proszę o kontakt. Tyle właśnie płacimy od osoby w sierpniu. L prroszę mi wierzyć warunki komfortowe. Osobiscie dużo podróżujemy, może nasze wymagania nie są zbyt wygórowane, ale chcemy wiedzieć za co płacimy/ jak to poznaniacy/.
![]()
![]()
.png)
chudziak napisał(a):Ja co prawda wybieram się raczej w ciemno bo nie bardzo możemy się zgrac w tej chwili w rodzince z terminami ( a jest nas czwórka czyli ja i trzech chłopa ,ci młodsi to 15 i 17 lat) yślimy o wyjeżdzie wsieprniu i też nie mamy wygórowanych wymagań .Cena 10euro za osoba jest bardzo zachęcająca bo my chcielibyśmy zmieścic się do 55 euro za dzień.Gdybyś mogła podzielic się informacjami byłabym wdzięcznamajeczka napisał(a):Chorwacja w ostatnim roku znacznie podrożala.Jeśli kogoś interesuje oferta 10 euro/os. dziennie, na Hvarze, proszę o kontakt. Tyle właśnie płacimy od osoby w sierpniu. L prroszę mi wierzyć warunki komfortowe. Osobiscie dużo podróżujemy, może nasze wymagania nie są zbyt wygórowane, ale chcemy wiedzieć za co płacimy/ jak to poznaniacy/.
![]()
![]()
.Mój mail adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

.png)
.png)
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne