.png)

.png)
dryniol napisał(a):Czesc.Wybieram sie 16.07 w te rejony,i mam jedno pytanie. Jak ksztaltuja sie ceny za apartamenty,i czy nie bede mial problemow z wynajeciem jadac w ciemno?
.png)
mariusz29 napisał(a):Czy mógłbyś polecić konkretne plaże w miejscowościach: Opatija, Rovinj, Pula?
.png)
dryniol napisał(a):Dziękuje ci Artur.Mógłbyś mi jeszcze napisać jaką trasą jechałeś od Wiednia, jakie autostrady na tym odcinu były płatne,i jakie to były kwoty?
.png)
Z Wrocławia to wiem że jeździ się na Boboszów i wtedy kierujesz się na Wiedeń więc odpadają Ci koszty winietki słowackiej
.png)
toudee napisał(a):Bahama napisał:Z Wrocławia to wiem że jeździ się na Boboszów i wtedy kierujesz się na Wiedeń więc odpadają Ci koszty winietki słowackiej
Niekoniecznie można jechać - tak jak my w tym roku na Nysę i Głuchołazy.
Bahama trochę pogadaliśmy w tym wątku:
forum/viewtopic.php?t=10641&highlight=
I jak kontrolowali apteczkę?
.png)
.png)
sluchaj byl taki skwar 10dni bez zadnej chmurki ze bylismy tylko w PUli 1dzien PUENTA VERUDELA dzielnica turstyczna Puli i RIJEKA cudowne miasto piekne hotele i lokale bylismy bez auta i tu tez byl problem po przejechani do Puli miejscowym busem domyslasz sie jak wygladalismy hehe Bahama gdzie za rok ??? mam 2 pomysli Umag lub Porec co o tym myslisz?? PozdrawiamBahama napisał(a):Borys napisz gdzie byłeś poza Medulin. Może w Parku Brinuji ???
.png)
no wlasnie tylko w przyszlym roku wybierzemy sie z zona w czerwcu !!!! mowilem juz cale szczescie ze w pokoju i hotelu wszedzie byla klima a do basenu zeby ci nie sklamac 30m od pokoju (parter) jak bys znalaz cos ciekawego daj kiedys znac PozdrawiamBahama napisał(a):Też myślałem o Porecu i Umagu ! Ewentualnie po drugiej stronie Rabać...
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne