Chorwacja online..........odkryj Chorwację na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków

Chorwacki na wakacje.

Zastanawiasz się nad wyjazdem do Chorwacji? Masz pytania i szukasz odpowiedzi? Zapraszamy!
Kibol
Globtroter
Chorwacki na wakacje.

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kibol » 27.06.2023 21:48

Polecam oczywiście wszystkim naukę języka chorwackiego ale dla tych, którzy to mają jeszcze przed sobą znalazłem coś co się przyda na wakacje. Super jest spróbować mówić w Chorwacji po chorwacku i widzieć reakcję Chorwatów gdy próbujemy porozumieć się w ich języku. Na początek wystarczy kilka zwrotów 8)
Ja wróciłem z Chorwacji tydzień temu ale przy kolejnym pobycie ułatwię sobie życie ebookiem.
Ebook "Chorwacki na wakacjach"
https://www.naffy.io/magda-p/chorwacki-na-wakacjach

Ebook jest płatny ale kosztuje mniej niż pizza :D

Ps. Nie mam na imię Magda i nie jestem autorem ebooka. Nie mam też "działki" z jego sprzedaży. Ten ebook to naprawdę super sprawa na wakacje.

Kibol

Powrót do Wakacje 2023 - poradnik & przydatne linki

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2023 Wszystkie prawa zastrzeżone