mysza73 napisał(a):Obok stacji mostek, prawie taki jak Maslinki
.
Bardzo podobny, tylko chyba "przepaść" mniejsza
Wesołą menażerię spotkaliście na szlaku
.png)
.png)
maslinka napisał(a):mysza73 napisał(a):Obok stacji mostek, prawie taki jak Maslinki
.
Bardzo podobny, tylko chyba "przepaść" mniejszaNa tym "moim", w Finkenbergu, też byliście?
mirasowski napisał(a):Witam.
Kocham "spacery" po górach.Już mażę i kombinuję by wyskoczyć gdzieś w nasze górki.
![]()
Fajnie by było tak mieć urlop i kasę by jechać na 2 tygodnie nad Jadran i jeszcze na tydzień wyskoczyć w góry.
Dobrze że za marzenia nie karzą.
Pozdrawiam.
Eunike1984 napisał(a):Jestem i jaŚwietne foty
kkra napisał(a):Ale kolory![]()
![]()
Alpy są bajeczne.
A dzieciątko pewnie nas zmęczy,,,, starszy dał nam nieźle popalić, więc jesteśmy przyzwyczajeni![]()
Damy radęmęcz mnie dalej proszę
.png)
.png)

.png)
longtom napisał(a):mysza73 napisał(a):... niektórych musiałam trochę popędzać, bo w kraterze utknęli![]()
.
...
Pusto było, deszcz nie padał to sobie wąchaliśmy, co było do wąchania.![]()
A tak poza tym, już dawno z niego wyszlismy.![]()
pzdr
..png)
.png)
Potter napisał(a):Po pierwsze: na wiekszosci swietnych jak zwykle zdjec schodzicie w dol... A moze mi sie zdaje ?![]()
Potter napisał(a):Po drugie: cora przerasta Cie coraz bardziej... Pewnie do jesieni (kiedy to mam nadzieje ze sie spotkamy) przerosnie nawet mnie ...
Potter napisał(a):Po trzecie: bezapelacyjnie wygrywa u mnie zdjecie, na ktorym koza z olbrzymim zainteresowaniem spoglada na meza Twego... Ciekawe co chciala mu powiedziec ?
.Potter napisał(a):Aaaaaa... Zapomnialam o meczu!
Wygraja gory. Bikos of pogoda ... Dostane nagrode ?
Powrót do Nasze relacje z podróży