Bede wdzięczny za każda informacje
.png)
.png)
.png)
.png)
skolimiak napisał(a):www.travelcro.com - tam załatwią Ci rafting. jak byłem w tym roku w Chorwacji, to ludzie zapisywali się dwa dni wcześniej wieczorem, czyli nie aż tak dużo wcześniej , ale latem może nie być tak samo
.png)
tomlekkat napisał(a):skolimiak napisał(a):www.travelcro.com - tam załatwią Ci rafting. jak byłem w tym roku w Chorwacji, to ludzie zapisywali się dwa dni wcześniej wieczorem, czyli nie aż tak dużo wcześniej , ale latem może nie być tak samo
Dzieki za info ale link nie działa :( , próbowałem też www.travelcro.hr i nic - móglbym prosić o właśicwy
.png)
.png)
tomlekkat napisał(a):skolimiak napisał(a):www.travelcro.com - tam załatwią Ci rafting. jak byłem w tym roku w Chorwacji, to ludzie zapisywali się dwa dni wcześniej wieczorem, czyli nie aż tak dużo wcześniej , ale latem może nie być tak samo
Dzieki za info ale link nie działa, próbowałem też www.travelcro.hr i nic - móglbym prosić o właśicwy
.png)
skolimiak napisał(a):tomlekkat napisał(a):skolimiak napisał(a):www.travelcro.com - tam załatwią Ci rafting. jak byłem w tym roku w Chorwacji, to ludzie zapisywali się dwa dni wcześniej wieczorem, czyli nie aż tak dużo wcześniej , ale latem może nie być tak samo
Dzieki za info ale link nie działa, próbowałem też www.travelcro.hr i nic - móglbym prosić o właśicwy
ależ jak najbardziej działa
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne