Jakie tam są plaze? Ile sie idzie promenadą do centrum Breli?
Czy cena 36 E za apartament (2 osoby),b.blisko morza,pierwszy tydzień września jest ok czy jednak troszkę wygórowana?
Będę wdzięczna za Wasze opinie ...
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
Basman napisał(a):W tym roku byliśmy w Breli dzienica STOMARICA obok Jarduli gdzie często bywaliśmy.
Plaże sa zróżnicowane od kamyczków po skałki idealne miejsce dla dzieci. Można też ponurkować. Naprtawdę warto.
Znajduje się tam przy plaży restauracja z bardzo przyzwoitymi cenami
np. Tależ sardynek z grila 25kn, Cevapci + sałatka+ frytki(dużo) 40kn, kalmary z grila 50kn. Spacerkiem do centrum Breli ok 20-30 min
Tylko musisz o jednym pamiętać w Breli 100m od plaży oznacza 100 m w górę.
My nie lubimy jeździć w te same miejsca, ale w przyszłym roku prawdopodobnie tam wrócimy - a to o czymś świadczy.[/img]
.png)
Witam mam pytanie czy kojarzysz moze taki dom w dzielnicy jardulahttp://www.brela.com/jardula/index.htmmkm napisał(a):O nic nie pytaj - siadaj do samochodu i jedż.![]()
To jest strzł w dziesiątkę.![]()
Zresztą zobacz sama - zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link![]()
- zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
.png)
Witam mam pytanie czy kojarzysz moze taki dom w dzielnicy jardula zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć linkmkm napisał(a):O nic nie pytaj - siadaj do samochodu i jedż.![]()
To jest strzł w dziesiątkę.![]()
Zresztą zobacz sama - zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link![]()
- zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
.png)
hoboo napisał(a):Witam mam pytanie czy kojarzysz moze taki dom w dzielnicy jardula zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
.png)
Dzięki za odpowiedz mam pytanie jeszcze odnośnie czy warto jechać do Jarduli czy moze lepiej wybrać Podrace lub inną dzielnice??dadr napisał(a):hoboo napisał(a):Witam mam pytanie czy kojarzysz moze taki dom w dzielnicy jardula zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Witam.
Ja kwaterowałem się w domu obok (Jardula 27) w 2008 roku. Ten domek ze zdjęcia jak domek - mieszkali w nim znajomi z Czech i z tego co mówili płacili mniej niż my za apartament 2+1. Warunki takie jak wszędzie czyli dobre lub bardzo dobre - ale to rzecz gustu.
Pozdrawiam.
PS. Rzeczywiście, te schody to katorga, ale warto byłosię pomęczyć - schudłem ponad 5 kg.
.png)
hoboo napisał(a):czy warto jechać do Jarduli czy moze lepiej wybrać Podrace lub inną dzielnice??
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje