Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Hotel Bellevue Orebic

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Tomas
Odkrywca
Hotel Bellevue Orebic

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomas » 24.06.2007 18:41

Witam,
Czy ktos był w tym Hotelu lub wybiera się do niego w tym roku? Będę wdzięczny za wszelkie informacje na ten temat. My zaczynamy pobyt w nim od 20 lipca 8) .
Pozdrawiam,
Tomas
Buber
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Buber » 24.06.2007 19:09

Witam Cię również :idea:
Tomas - jesteś na forum dłużej ode mnie i co 8O :?: - i nic :!: - tylko fru po 3 miesiącach - od razu nowe wątki, zamiast SZUKAJ, wpisać co chcesz i kilka kliknięć więcej. Potem ktoś chce coś znależć i od razu 2 strony wyników, albo przerwy techniczne.

Wracając do tematu - o Bellevue piszę TU ,a o autostradzie są teraz "aktywne" ze 2 wątki - więc SZUKAJ.

Pozdrav
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 24.06.2007 19:41

I o to chodzi... :lol:
Tomas
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomas » 24.06.2007 22:01

Właśnie przeczytałem Twój post na temat hotelu. Nie brzmi to zbyt zachecająco. Czy rzeczywiście jest tak źle czy może trochę przesadzasz? Co decyduję o tym czy jesteś zakwaterowany w budynku głównym czy też bocznym?
Pozdrawiam,
Tom

Buber napisał(a):Witam Cię również :idea:
Tomas - jesteś na forum dłużej ode mnie i co 8O :?: - i nic :!: - tylko fru po 3 miesiącach - od razu nowe wątki, zamiast SZUKAJ, wpisać co chcesz i kilka kliknięć więcej. Potem ktoś chce coś znależć i od razu 2 strony wyników, albo przerwy techniczne.

Wracając do tematu - o Bellevue piszę TU ,a o autostradzie są teraz "aktywne" ze 2 wątki - więc SZUKAJ.

Pozdrav
Buber
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Buber » 24.06.2007 23:10

Tomas napisał(a):Czy rzeczywiście jest tak źle czy może trochę przesadzasz? Co decyduję o tym czy jesteś zakwaterowany w budynku głównym czy też bocznym?
Pozdrawiam,
Tom

Tom staram się nie przesadzać :evil: - wiem że ten post ktoś czyta i może na jego podstawie podjąć taką czy inną decyzję. Przyznaję że trochę byłem rozpuszczony Borakiem i Neptunem, co nie znaczy że nie pamiętam moich dawnych - krzakowo- kempingowych czasów.
Dla kogoś kto przyjechał spod namiotu Bellevue może byc ok.
Dla mnie nie. W tym pokoju dało sie żyć, natomiast największym skandalem było paskudne jedzenie i "wodne" picie. Struliśmy się 2 razy.
Żałuję że nie wybrałem sobów i nie jadłem na miescie (i tak musieliśmy dojadać). Hotel wybrałem z dobrej firmy (tui), ale tym razem ewidentna wpadka. Co do zakwaterowania -budynki boczne, bo tak jest napisane w ofercie.
Życzę Ci żeby się żarcie poprawiło do czasu jak tam trafisz.

Pa (i nie zakładaj bez potrzeby nowalijek, bo znowu się odezwę :twisted: )
assia i norbert
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) assia i norbert » 25.06.2007 13:59

Buber napisał(a):...natomiast największym skandalem było paskudne jedzenie i "wodne" picie. Struliśmy się 2 razy.

Może w środku sezonu będą dawać lepiej jeść. :D

Ps. My jedziemy we wrześniu, pozostaje nam nadzieja, że przeżyjemy :wink:

I pomimo niezbyt przychylnych opini, nie zamierzam sobie psuć z tego powodu humoru, najważniejsze jest że jadę do Chorwacji na upragniony urlop.
assia i norbert
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) assia i norbert » 16.09.2007 10:24

Witam Cię Wojtku
Piszę tutaj bo nie chciałabym zaśmiecać Ci relacji.
W nocy wróciliśmy z Chorwacji i piszę odnośnie hotelu Bellevue w Orebiczu, przekonałam się jak wygląda choć mogłabym powiedzieć, że nie do końca, mianowicie widziałam pokoje zarówno w pawilonach jak i w samym hotelu i przyznam że hotel ma lepsze niż pawilony.
Ale może zacznę od początku.
Otóż zajechaliśmy pod hotel, zostawiliśmy samochód i poszliśmy do recepcji, jak pisałeś obsługa bardzo miła i szybko zajęli się nami i naszym voucherem, niestety okazało się, że w hotelu nie ma dla nas miejsca z powodu braku wolnych pokoi, pan grzecznie zaproponował nam miejsce w pawilonie z widokiem na morze dokładając do wyżywienia obiad. Poszliśmy obejrzeć pawilony i zgodnie stwierdziliśmy, że nie tego oczekiwaliśmy widząc wcześniej pokoje hotelowe, wróciliśmy się więc do recepcji i poinformowaliśmy pana że pokój nie spełnia naszych oczekiwań.
Pan zniknął i po chwili poinformował nas, że nie widzi innego wyjścia jak zakwaterować nas w Hotelu Grand Orebić.
I takim to sposobem Wojtku z dwóch gwiazdek zrobiły się cztery. Byliśmy tam 11 dni, później zawitaliśmy do Breli a na końcu zobaczyliśmy Jeziora Plitwickie.
Pozdrawiam asia
:papa:
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 16.09.2007 10:28

Zakupy w TUI polska to porażka. Ja przez pośrednika kupuję niemiecką ofertę.
assia i norbert
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) assia i norbert » 16.09.2007 10:39

FUX napisał(a):Zakupy w TUI polska to porażka. Ja przez pośrednika kupuję niemiecką ofertę.

Nie korzystałam z biura TUI, więc nie mogę wypowiedzieć się na jego temat. Pozdrawiam asia :D
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 16.09.2007 12:18

assia i norbert napisał(a):
FUX napisał(a):Zakupy w TUI polska to porażka. Ja przez pośrednika kupuję niemiecką ofertę.

Nie korzystałam z biura TUI, więc nie mogę wypowiedzieć się na jego temat. Pozdrawiam asia :D

Buber kupował....
assia i norbert
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) assia i norbert » 16.09.2007 13:09

FUX napisał(a):Buber kupował....

Zgadza się.
Ostatnio edytowano 17.09.2007 15:11 przez assia i norbert, łącznie edytowano 1 raz
Buber
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Buber » 16.09.2007 19:18

Czuję się jak ciężko upośledzony, do kwadratu debil :oops: .
A trzeba było pięścią w stół.
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 16.09.2007 19:36

Buber napisał(a):Czuję się jak ciężko upośledzony, do kwadratu debil :oops: .
A trzeba było pięścią w stół.

Pocieszę Cię. Troszkę. Pięścią w stół pomogło na Puli 10 lat temu. Niesmak i tak pozostał......

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Hotel Bellevue Orebic
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone