Polecicie cos? A moze ktos by mi odsprzedal jakas plyte? O ile posiada
.png)
.png)
Pozi napisał(a):Witam,jestem wielkim fanem Cecy,ale co z tego jak w Polsce nie moge namierzyc zadnego sklepu gdzie moglbym zakupic plyty Pani Cecy,posiłkuje sie tylko Emulkiem
.png)
djecak18 napisał(a):Pozi napisał(a):Witam,jestem wielkim fanem Cecy,ale co z tego jak w Polsce nie moge namierzyc zadnego sklepu gdzie moglbym zakupic plyty Pani Cecy,posiłkuje sie tylko Emulkiem
Też lubię, zwłaszcza jej starsze kawałki. Jednakże obawiam się, że w Polsce raczej nie jest możliwym zakupienie jej płyt, podobnie jak innych płyt z oryginalną muzyką chorwacką (chyba, że się mylę). We wrześniu wybieram się do Chorwacji na jeden dzień na zakupy, głównie właśnie muzyczne, to się zaopatrzę odpowiednio. Pozdrav.
.png)
.png)
.png)
.png)
paolo napisał(a):Niestety, muszę was troszkę rozczarować ,przeciwnicy Cecy. Ona oprócz tego że była jego żoną nie miala nic wspólnego z Arkanem.
.png)
banko napisał(a):nie, nie kazda, nie wolno np. o wielgusie i o janocie, a juz szczegolnie na tym forum, wsio wyczyszcza.............
banko napisał(a):ale probuj.
sukcesow.
.png)
asikx napisał(a):Szkoda, że nie czyszczą zdublowanych tematów![]()
Pozdrawiam
Rafał
.png)
banko napisał(a):asikx napisał(a):djecak18 napisał(a):Widzę, że z tematu muzycznego rozpętała się dyskusja polityczna.
Jak to już wśród nas - polaków bywakażda okazja do popolitykowania jest dobra - w tym jesteśmy podobni do chorwatów
Pozdrawiam
Rafał
nie, nie kazda, nie wolno np. o wielgusie i o janocie, a juz szczegolnie na tym forum, wsio wyczyszcza.............
ale probuj.
sukcesow.
.png)
admin1 napisał(a):Masz pomysł jak to zrobić? Który zdublowany temat Twoim zdaniem jest gorszy od innych i należy go skasować? Konkretnie i z uzasadnieniem!