W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
poszukuję kogos, kto zdecydował by sie wybrać ze mną na sv. Ilija w którys dzień pomiedzy 18 a 25 sierpnia. jak wiadomo nie jest rozsądnie iść tam samemu więc przydał by mi się towarzysz. będę w tym czasie na paljesacu ale nie wiem gdzie dokładnie bo jedziemy w ciemno. prosze się nie przerażać, nie jestem himalaistą ani nawet taternikiem -choć wiem gdzie są te góry zakładam, że wejdziemy tam z samego rana kiedy nie jest gorąco i w takim tempie jakie wszystkim uczestnikom pasuje. znaczy rekreacja a nie bicie rekordów. chętni niech piszą albo na gg mnie łapią, najczęsciej przed południem bo w robocie
Szkoda,ze nie bedziesz między 29.08 a 13.09 Ja ide w ktorys dzień, miedzy Foto Safari po Neretwie,Wyspą Mijet, itp atrakcjami, jak Korczula,Dubrownik i Mostar noca,no i penetracja podwodna i naziemna półwyspu. i okolicznych wysepek.I mnusto innych atrakcjii jak wodospady i cmentarze ,po drodze do Mostaru ,a zareklamowane mi przez Forumowicza.. napisz jak zdobedziesz gorkę. Wesolych wakacjii petris
petris napisał(a):... miedzy Foto Safari po Neretwie,Wyspą Mijet, itp atrakcjami, jak Korczula,Dubrownik i Mostar noca,no i penetracja podwodna i naziemna półwyspu. i okolicznych wysepek.I mnusto innych atrakcjii...
widze, ze jestes nieżle juz podkręcony. ja tez mam w planie dubrownik, w mostarze nawet nocuję w drodze do cro. mam tez zamiar zobaczyc kamienie bogomiłów koło miejscowości radimlija i jeszcze pocitelj - przewodnik wyd. bezdroża zachęca. oj bedzie sie działo:)
Za Mali Stonem w kierunku Dubrownika w jest miasteczko Doli tu tez jest nekropolia bogumilska.Wracam przez Mostar moze znasz jakis nocleg.?? jadac na Metkovic,mozna po drodze pomoczyć sie pod wodospadami Kravicy.Ja nocuje na Coranie przed Plitvicami. Ale przydal by mi sie pevny adres ,troszke czasu uplynie zanim dojade do Mostaru.Mastar znam.lecz zawsze przejazdem
petris, mam jeszcze jedno pytanko, skoro byłeś w bosni. napisz jakie tam są markowe-sieciowe stacje benzynowe gdzie spokojnie mozna zatankowac. spodziewam sie OMV ale czy cos jeszcze. na takiej sieciowej - jak mysle- nie powinno byc problemu z płaceniem kartą, czy tak? dzieki, pozdr