Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

kto na Sv. Ilija?

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mich
Croentuzjasta
kto na Sv. Ilija?

Nieprzeczytany postnapisał(a) mich » 14.07.2006 12:23

poszukuję kogos, kto zdecydował by sie wybrać ze mną na sv. Ilija w którys dzień pomiedzy 18 a 25 sierpnia. jak wiadomo nie jest rozsądnie iść tam samemu więc przydał by mi się towarzysz. będę w tym czasie na paljesacu ale nie wiem gdzie dokładnie bo jedziemy w ciemno. prosze się nie przerażać, nie jestem himalaistą ani nawet taternikiem -choć wiem gdzie są te góry :wink: zakładam, że wejdziemy tam z samego rana kiedy nie jest gorąco i w takim tempie jakie wszystkim uczestnikom pasuje. znaczy rekreacja a nie bicie rekordów. chętni niech piszą albo na gg mnie łapią, najczęsciej przed południem bo w robocie
petris
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) petris » 14.07.2006 15:24

Szkoda,ze nie bedziesz między 29.08 a 13.09 Ja ide w ktorys dzień, miedzy Foto Safari po Neretwie,Wyspą Mijet, itp atrakcjami, jak Korczula,Dubrownik i Mostar noca,no i penetracja podwodna i naziemna półwyspu. i okolicznych wysepek.I mnusto innych atrakcjii jak wodospady i cmentarze ,po drodze do Mostaru ,a zareklamowane mi przez Forumowicza.. :D :D :D napisz jak zdobedziesz gorkę. Wesolych wakacjii petris :)
mich
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mich » 17.07.2006 14:25

petris napisał(a):... miedzy Foto Safari po Neretwie,Wyspą Mijet, itp atrakcjami, jak Korczula,Dubrownik i Mostar noca,no i penetracja podwodna i naziemna półwyspu. i okolicznych wysepek.I mnusto innych atrakcjii...

widze, ze jestes nieżle juz podkręcony. ja tez mam w planie dubrownik, w mostarze nawet nocuję w drodze do cro. mam tez zamiar zobaczyc kamienie bogomiłów koło miejscowości radimlija i jeszcze pocitelj - przewodnik wyd. bezdroża zachęca. oj bedzie sie działo:)
petris
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) petris » 17.07.2006 15:52

Za Mali Stonem w kierunku Dubrownika w jest miasteczko Doli tu tez jest nekropolia bogumilska.Wracam przez Mostar moze znasz jakis nocleg.?? jadac na Metkovic,mozna po drodze pomoczyć sie pod wodospadami Kravicy.Ja nocuje na Coranie przed Plitvicami. Ale przydal by mi sie pevny adres ,troszke czasu uplynie zanim dojade do Mostaru.Mastar znam.lecz zawsze przejazdem :D :D :D
mich
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mich » 18.07.2006 08:55

jadę z 2letnim synkiem wiec noclegi po drodze mam obczajone ;)
ja nocuje tu:
http://www.pansionmost.dzaba.com/en/contact.htm
al mozesz popytac tu:
http://www.motel-sunce-podvelez.com/kontakt.html - ale nie mówią po angielsku
albo tu:
http://www.pansion-rose.ba/home_e.htm
czy tu:
http://www.veleztourism.ba/index.php?op ... &Itemid=70
pod tym ostatnim adresem po prawej stronie na górzew masz kilka kwater prywatnych pod mostarem. nic o nich nie wiem. ja w pension most płace jak w cenniku na ich stronie.
petris
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) petris » 18.07.2006 19:54

Dzięki !! Skorzystam z Pensjonatu Most nie wiem czy chetnie przyjmuja na jedną noc,lecz sprobuje. :D :!:
mich
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mich » 23.07.2006 18:49

petris, mam jeszcze jedno pytanko, skoro byłeś w bosni. napisz jakie tam są markowe-sieciowe stacje benzynowe gdzie spokojnie mozna zatankowac. spodziewam sie OMV ale czy cos jeszcze. na takiej sieciowej - jak mysle- nie powinno byc problemu z płaceniem kartą, czy tak? dzieki, pozdr
petris
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) petris » 23.07.2006 22:02

Przykro mi ,nie tankowalismy w Bośni.,ale moge popytac. :)

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone