Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Mala Luka

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
asiakru
Autostopowicz
Mala Luka

Nieprzeczytany postnapisał(a) asiakru » 29.11.2008 08:45

Czy ktos z forumowiczów był kiedys w miejscowości Mala luka niedaleko Omisa? Chciałabym sie tam wybrac wprzyszlym roku. Znalazłam oferte na apartamenty 50m2 dwie sypialnie. Zaraz przy morzu. Nie jest dla mnie jasny koszt bo na niektorych stronch jest 970 zł ale nie jest powiedziane czy od osoby czy za caly apartament. na 14 dni. Gdyby to byl koszt za caly ap. to oferta niesamowita ale pewnie tak swietnie nie jest.

Resumujac
-jak tam jest (plaza widok, spokój ?jedziemy z dziecmi?
- jaki byl koszt zakwaterowania?
- czesto slysze ze ktos placil 10 € za nocleg ? Gdzie? albo zle szukam albo cos zle widze. Prosze podacie namiary na niedrogie kwatery gdzies w okolicy splitu, i omisa

wielkie dzieki za pomoc
asia
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 29.11.2008 09:15

asiakru napisał(a):Nie jest dla mnie jasny koszt bo na niektorych stronch jest 970 zł ale nie jest powiedziane czy od osoby czy za caly apartament. na 14 dni.

To jest cena za jedna osobę w apartamencie na 14 dni :wink: tak wynika m.in. zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

W celu uzyskania innych informacji co do miejsc gdzie jechać ,za ile itp. wejdź na FAQ... i czytaj do woli :)
asiakru
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) asiakru » 29.11.2008 16:20

Wielkie dzieki
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.11.2008 20:30

Mala Luka to bardziej ośrodek wczasowy niż miejscowość.Kilka fotek z porannego spaceru przez w/w

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Plaża praktycznie "prywatna" w miniaturowej zatoczce,malownicza,z prysznicami.Widziałem też tam restaraucję.Pawilony ocienione,parking na terenie ośrodka.
Czysto,porządek,krzaczki ukwiecone itp
Najbliższe sklepy jakieś pięć minut spacerkiem w Nemirze.Tam też kolejne dwie,trzy restauracje,pizzeria,lodziarnia.
Do Omiszu będzie z 4 km ,"główną" ulicą Nemiry wśród apartamentów i potem nad brzegiem morza już praktycznie do centrum O.
Jadranka do Omisza ciut dalej ale raczej samochodem a nie pieszo-brak pobocza i spory ruch.

Apartamenty gdzie koszt zbliżony do 10 euro za osobę tuż obok w Nemirze...we wrześniu.W pełnym sezonie raczej bliżej 15eu.
asiakru
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) asiakru » 30.11.2008 23:59

hej
Ogromne dzieki za te sliczne zdjecia. Widoki mnie przekonały:) sprawdze jeszcze ta miejscowosc obok.
Jesli nic nie znajde to chyba przeboleje ta kase za mala luke.
Przeogromne dzieki za pomoc

pozdrawiam
asia
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.12.2008 14:20

Z kosmosu to wyglada tak:

Obrazek

Mala Luka u dołu,Nemira z lewej powyżej.

plus kwiateik z Malej Luki

Obrazek
waldi-ia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) waldi-ia » 02.12.2008 21:05

Tam jest pięknie.Omiś miasto pełne gwaru (spędziłem w nim 10 dni w sierpniu 2008r.),rozrywki w postaci imprez plenerowych związanych z historią miasta,sympatycznych , uśmiechniętych , życzliwych
południowców .Wypoczywa się w Omiś-u średnio ,nateżenie ruchu samochodowego powoduje dyskonfort , który w nocy narasta z powodu rajdów motocyklowych , ale 2-3-4-....km dalej za Omiszem w stronę Makarskiej jest pełen relax tylko do morza te cholerne schodki.Spędziłem w Celinie 4 doby i tam naprawdę odpocząłem , cisza , spokój nie słychać samochodów i motocykli a w Adrityku można zobaczyć rano między 6-8 delfiny. Gorąco polecam tamte rejony.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.01.2009 06:27

...się jeszcze jedna fotka gdzieś tam zaplątała....
Mala Luka ,7 rano dochodzi,poczatek września:

Obrazek

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone