Informację poproszę na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Marianos napisał(a):Witam. Może ktoś chciałby się podzielić jakimś fajnym namiarem na apartament przy samym morzu dla 6 osób. Konkretnie dwie rodziny 2+1 i 2+1. Interesuje nas Dalmacja. Apartament z tarasem z widokiem na morze z klimą w niedużej miejscowości. Ważne żeby była jakaś knajpka lub kilka oraz żeby było gdzie kupić świeżą rybkę i krewetki (jesteśmy zmotoryzowani to możemy podjechać do sąsiedniej miejscowości.) Zawsze byliśmy na lądzie więc dla odmiany może być jakaś wyspa tym razem chociaż lądowych kwater nie dyskryminujemy. Z góry dziękuję za jakiekolwiek namiary
Informację poproszę na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
crackoine napisał(a):Ja polecam zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link - byłem w tym roku. Do plaży raczej nigdzie nic bliżej nie znajdziesz (może nawet w całej Chorwacji;)). Ceny w tym roku od 90 jurków (jedna sypialnia + salon) do 100 jurków (dwie sypialnie + salon). Są też mniejsze apartamenty (studia) - cen nie znam.
Parking jest, wifi (dobre) jest. Zapisy na przyszły rok też już są (ja zapisałem się "na wszelki wypadek";)) i zeszyt Ada miała już trochę zapełniony.
SebastianM napisał(a):crackoine napisał(a):Ja polecam zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link - byłem w tym roku. Do plaży raczej nigdzie nic bliżej nie znajdziesz (może nawet w całej Chorwacji;)). Ceny w tym roku od 90 jurków (jedna sypialnia + salon) do 100 jurków (dwie sypialnie + salon). Są też mniejsze apartamenty (studia) - cen nie znam.
Parking jest, wifi (dobre) jest. Zapisy na przyszły rok też już są (ja zapisałem się "na wszelki wypadek";)) i zeszyt Ada miała już trochę zapełniony.
Całkiem fajne apartamenty. Podoba mi się A6, cena także dobra. Jak z pozostałą infrastrukturą, odległością do restauracji, sklepu?. Na przyszły rok także szukam apartamentu nad samym morzem, mam dość schodów. Zastanawiam się jednak za płóncą Chorwacją, Istria,Krk, tam jeszcze nie byłem.
crackoine napisał(a):
A6 to jest właśnie z dwoma sypialniami. Mały sklep (ale wszystko co potrzebne jest) masz "przez ulicę". Kilka dużych (Super Konzum, Lidl, Plodine) w Splicie - max. 10 minut samochodem. Restauracje też są - idąc plażą czy to w lewo czy w prawo na kilka trafisz.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje