śmigacz napisał(a):Ja wyjeżdżam po odebraniu świadectw szkolnych z dziećmi 4 i 9 lat.
tomton napisał(a):Śmigacz w jakie rejony się wybieracie?
Też mam zamiar wyjechać z rodziną w piątek na tydzień. Najbardziej interesuje mnie Riwiera Makarska, bo tam z wszystkich wyjazdów podobało mi się najbardziej. Nas jest piątka, dzieci 14 lat 10 lat i 7 miesięcy. Mam auto dla dziewięciu osób. Jesteśmy z Mazowsza.
tomton napisał(a)::lol: No właśnie w tym roku mam problem z dobraniem do pełna swój autobusik, bo wszyscy znajomi rzucili się na Egipt. Moja Połówka z tych nie latających, więc jeździmy.Tucepi to chyba malutka miejscowość, my lubimy wieczorem wyjść na spacer promenadą, wypić drinka.
Sławosz napisał(a):Śmigacz - piękny plan, bardzo podobny do naszego. U nas dzieci w czerwcu będą miały 2 i 3 lata.
Wyjazd wieczorem 25.06, nocleg nad Balatonem, od 26.06-8.07 Peljesac, w drodze powrotnej kilka dni nad Balatonem.
już się nie mogę doczekać!
bartas6912 napisał(a):Sławosz napisał(a):Śmigacz - piękny plan, bardzo podobny do naszego. U nas dzieci w czerwcu będą miały 2 i 3 lata.
Wyjazd wieczorem 25.06, nocleg nad Balatonem, od 26.06-8.07 Peljesac, w drodze powrotnej kilka dni nad Balatonem.
już się nie mogę doczekać!
Gdzie konkretnie na Peljesacu bo terminy nam się pokrywają?
axlgks napisał(a):Dzień dobry wszystkim
Chciałbym wraz z rodzinką (dzieci 4 i 5 lat) rozpocząć Chorwackie przygody jednak nie mamy w tym żadnego doświadczenia a i żona jakby przez to troszkę nie przekonana. Nasz kontakt z tym krajem ograniczył się do podróży poślubnej w Hotelu.
W związku z tym z chęcią dołączymy do jakiejś doświadczonej "grupy apartamentowej" jeżdżącej w sprawdzone miejsca, najlepiej z małymi dziećmi 2 - 7 lat.
Termin lipcowo / sierpniowy. Miejsce nie ma większego znaczenia, może lepiej bliżej jak dalej z fajną plażą do dzieci (Omis, okolice?) Fajnie jakby był to ośrodek z niewielkim basenem dla dzieciaków.
Pozdrawiam!
Krzysztof
axlgks napisał(a):Dzień dobry wszystkim
Chciałbym wraz z rodzinką (dzieci 4 i 5 lat) rozpocząć Chorwackie przygody jednak nie mamy w tym żadnego doświadczenia a i żona jakby przez to troszkę nie przekonana. Nasz kontakt z tym krajem ograniczył się do podróży poślubnej w Hotelu.
W związku z tym z chęcią dołączymy do jakiejś doświadczonej "grupy apartamentowej" jeżdżącej w sprawdzone miejsca, najlepiej z małymi dziećmi 2 - 7 lat.
Termin lipcowo / sierpniowy. Miejsce nie ma większego znaczenia, może lepiej bliżej jak dalej z fajną plażą do dzieci (Omis, okolice?) Fajnie jakby był to ośrodek z niewielkim basenem dla dzieciaków.
Pozdrawiam!
Krzysztof