jedziemy z zoną 54 i 48 lat do lwowa kijowa oddesy po drodze jeszcze pare zamków krótki pobyt nad dnieprem jeśli sie uda złowić coś smacznego bywaja tam duze ryby a potem okolice oddesy i L B jakieś 8 dni . W którąś stronę charków czyli mołdawia i pobyt w małej warszawie i degustacja jednych z naj lepszych win świata wycieczka nisko budżetowa
do wyboru mazda 5. 7 os.ew. volvo v 70 albo camper cliper 7 osobowy
jesteśmy weseli młodzi duchem i czyści ostatnie panstwo w którym nie byłem w EU to mołdawia po rosyjsku per fect szukamy pary wiek obojętny cel zwiedzanie z rekreacją jesteśmy otwarci na waszą inicjatywe wszystko do uzgodniednia na pewno czerwiec
mozesz zadzwonic 880246948 ew. napisz adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
ps jeżieli któś b. lubi wedkować to można wyjechac 1- 2 dni wcześniej podobno ryb nie przejemy zezwoleń nie potrzeba i wszyscy biwakują na dziko wiec darmowy wypoczynek nie wiem tylko ile dni wytrzymałaby żona ale jak by miała towarzyszkę
to morze by sie n ie nudziły jest po biblioteko znawstwie wiec można z nią porozmawiać o wszystkim oprócz techniki i fizyki ja
raczej odwrotnie