Chorwacja Online..........odkryj Chorwację na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków

Peljesac - lista kempingów( opinie)

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
pysio1974
Plażowicz
Posty: 7
Dołączył(a): 27.05.2016
Re: Wyjzad Chorwacja Orebić 01-07-2016

Nieprzeczytany postnapisał(a) pysio1974 » 22.06.2016 13:23

Ustronianka napisał(a):My też w tym roku do Orebica na Nevio ale my wyjazd z Lodzi 7 lipca więc na miejscu 8.
Mamy już zaklepana i opłaconą miejscówkę w 1 linii nad morzem :)
Wcześniej jeździliśmy w ciemno ale teraz chcieliśmy mieć pewność bo chodzenie po tych poziomach na kampie mnie odrzucało :P


Oj tam trochę ruchu się przyda ;-)
Teraz do sklepu będziesz miał pod górkę ;-)
A jaki numer parceli? Do zobaczenia na miejscu.
Ustronianka
Croentuzjasta
Posty: 200
Dołączył(a): 29.04.2009
Re: Wyjzad Chorwacja Orebić 01-07-2016

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ustronianka » 22.06.2016 13:45

pysio1974 napisał(a):
Ustronianka napisał(a):My też w tym roku do Orebica na Nevio ale my wyjazd z Lodzi 7 lipca więc na miejscu 8.
Mamy już zaklepana i opłaconą miejscówkę w 1 linii nad morzem :)
Wcześniej jeździliśmy w ciemno ale teraz chcieliśmy mieć pewność bo chodzenie po tych poziomach na kampie mnie odrzucało :P


Oj tam trochę ruchu się przyda ;-)
Teraz do sklepu będziesz miał pod górkę ;-)
A jaki numer parceli? Do zobaczenia na miejscu.


My będziemy na parceli 1 :)
pysio1974
Plażowicz
Posty: 7
Dołączył(a): 27.05.2016
Re: Wyjzad Chorwacja Orebić 01-07-2016

Nieprzeczytany postnapisał(a) pysio1974 » 22.06.2016 14:31

A to szybko można znaleść bo to zaraz przy molo.
Ustronianka
Croentuzjasta
Posty: 200
Dołączył(a): 29.04.2009
Re: Wyjzad Chorwacja Orebić 01-07-2016

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ustronianka » 22.06.2016 14:38

Dokładnie :)
bandrze
Globtroter
Avatar użytkownika
Posty: 58
Dołączył(a): 05.07.2008
Re: Wyjzad Chorwacja Orebić 01-07-2016

Nieprzeczytany postnapisał(a) bandrze » 22.06.2016 15:57

Na camp Perna nie mielibyście "pod górkę" :) Jest płasko.
Ustronianka
Croentuzjasta
Posty: 200
Dołączył(a): 29.04.2009
Re: Wyjzad Chorwacja Orebić 01-07-2016

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ustronianka » 22.06.2016 19:55

Ale Perna niestety obfituje w deskarzy etc i wiatry nie te :P
bandrze
Globtroter
Avatar użytkownika
Posty: 58
Dołączył(a): 05.07.2008
Re: Wyjzad Chorwacja Orebić 01-07-2016

Nieprzeczytany postnapisał(a) bandrze » 22.06.2016 20:46

Jasne, co nie zmienia faktu, że miejsca jest dla wszystkich sporo i stąd dużo rodzin z dzieciakami/młodzieżą w różnym wieku. Sam jeżdżę tam od wielu lat z moimi dzieciakami bo jest bezpiecznie i spokojnie.
Ustronianka
Croentuzjasta
Posty: 200
Dołączył(a): 29.04.2009
Re: Wyjzad Chorwacja Orebić 01-07-2016

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ustronianka » 23.06.2016 16:33

wszystko rzecz gustu :)
a autorowi posta życzę spokojnej trasy i trzymać tam pogodę dla nas :P
wisienka125
Turysta
Posty: 15
Dołączył(a): 08.08.2011
Re: Wyjzad Chorwacja Orebić 01-07-2016

Nieprzeczytany postnapisał(a) wisienka125 » 21.07.2016 14:35

I jak się podobało na kempingu Nevio? Warto tam jechać? :) Wybieramy się pod koniec sierpnia i myślimy nad tym kempingiem :)
pysio1974
Plażowicz
Posty: 7
Dołączył(a): 27.05.2016
Re: Wyjzad Chorwacja Orebić 01-07-2016

Nieprzeczytany postnapisał(a) pysio1974 » 22.07.2016 08:14

3 raz na tym samym kempingu. Nam się podoba. Kemping duży. Z prywatną plażą. Kibelki czyste. Basen. Dwa bary. Kort tenisowy. Plac zabaw. Do miasteczka 15 min z buta. Blisko duży sklep.
Jedyny minus że położony na wzgórzu. I trzeba schodzić serpentynami. No chyba że ma się np coś na prąd.
Parcele różne. I w różnych cenach. Na stronie kempingu zdjęcia autentyczne więc można sobie obejrzeć.
Ja polecam.
gusia-s
Cromaniak
Avatar użytkownika
Posty: 4055
Dołączył(a): 15.01.2013

Nieprzeczytany postnapisał(a) gusia-s » 22.07.2016 13:31

Nam tez bardzo pasował Nevio mimo położenia na klifie :) ale póki co mamy zasadę każdego roku inne miejsce :)
wisienka125
Turysta
Posty: 15
Dołączył(a): 08.08.2011

Nieprzeczytany postnapisał(a) wisienka125 » 22.07.2016 22:37

Ok, dziękuję za opinię :) Już poszedł mail z pytaniem czy mają wolne parcele w pierwszej linii nad morzem :)
krzkrz
Odkrywca
Posty: 68
Dołączył(a): 23.02.2012
Re: Peljesac - lista kempingów( opinie) Viganj Plaża

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzkrz » 05.08.2016 11:30

Kolega poleca mi ten kemping, ale nigdzie nie mogę znaleść cen. Czy ktoś ma jakiejs info??? Ceny na ten rok, może maila do nich lub sam na nim był???
Nizej podaję link na lokalizację
https://www.google.pl/maps/@42.9798336, ... 56!6m1!1e1
Janusz Bajcer
Moderator
Avatar użytkownika
Posty: 91755
Dołączył(a): 10.09.2004

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 05.08.2016 11:58

To jakiś bardzo mały przydomowy kamping bez strony internetowej.
Jeśli dalej czynny to adres jest tutaj >>> http://www.chorvatsko.cz/kemp/minidalm.html
krzkrz
Odkrywca
Posty: 68
Dołączył(a): 23.02.2012
Viganj - kemping Plaża

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzkrz » 05.08.2016 14:07

szukałem na forum i w necie informacji. Jesli ktoś był lub ma namiary na ten kemping to proszę o info czy warto i jakie???
Zdecydowałem się na umieszczenie nowego postu. Może ktoś dojrzy a innym się przyda :)

https://www.google.pl/maps/@42.9798336, ... 56!6m1!1e1
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kempingi



Peljesac - lista kempingów( opinie) - strona 23
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Serwis Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja serwisu Cro.pl Chorwacja Online nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Forum wykorzystuje oprogramowanie M 2.0. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

chorwacja online - cro.pl 1999-2018