Chorwacja Online - Cro.pl - strona główna
Rozmiar: 51 bajtów  Rozmiar: 51 bajtów  
APARTAMENTY, hotele, wille, latarnie morskie i jachty w Chorwacji. Tysiące zadowolonych Klientów!
Adriatica.net - rezerwacje online!
Strona główna  -   O Chorwacji i Chorwatach  -   Regiony  -   Klimat  -   Język  -   Kuchnia  -   Waluta  -   Drogi i transport
Dojazd  -   Noclegi  -   Morze  -   Atrakcje  -   Opisy wybranych miejsc  -   Porady dla wyjeżdżających
Aktualna pogoda  -   Forum Strona główna  -   Wasza Chorwacja  -   Artykuły  -   Różności  -   Linki
reklama
Posty ze wszystkich forWidok zbiorczy  Regulamin i PomocRegulamin i Pomoc  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  RejestracjaRejestracja ProfilProfil  ZalogujZaloguj
 Naklejki "Cro.pl"
Strona 1 z 62Idź do strony : 1, 2, 3 ... 60, 61, 62  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Strona Główna -> Rozmowy o turystyce i nie tylko
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Opal
Croentuzjasta
Croentuzjasta

PostWysłany: 01.06.2006 17:06    Temat postu: Naklejki "Cro.pl" Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich.

Wczoraj zamówiłem w agencji reklamowej naklejki zewnętrzne "Cro.pl". Bedą one przystosowane do naklejania na zewnątrz samochodu. Będą miały wymiary ok. 20[cm] x 12[cm]. Wszystkie osoby zainteresowne proszę o kontakt e-mailowy (jack.oj@wp.pl)- jeszcze mogę zwiększyć ilość. Na dzień dzisiejszy koszt takiej naklejki to 12 zł.

Pozdrawiam
Opal

Ostatnio zmieniony przez Opal dnia 17.06.2009 01:23, w całości zmieniany 1 raz
Jacunio
Cromaniak
Cromaniak

PostWysłany: 01.06.2006 20:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Brzmi nieźle!
Jakieś detale?

PozdraV
J.
Opal
Croentuzjasta
Croentuzjasta

PostWysłany: 01.06.2006 20:43    Temat postu: Re: Naklejki "Cro.pl" Odpowiedz z cytatem

Opal napisał(a):
Witam wszystkich.

Wczoraj zamówiłem w agencji reklamowej naklejki zewnętrzne "Cro.pl". Bedą one przystosowane do naklejania na zewnątrz samochodu. Będą miały wymiary ok. 20[cm] x 12[cm]. Wszystkie osoby zainteresowne proszę o kontakt e-mailowy (jack.oj@wp.pl)- jeszcze mogę zwiększyć ilość. Na dzień dzisiejszy koszt takiej naklejki to 12 zł.

Pozdrawiam
Opal

Zakup naklejki możliwy przez allegro - jezeli ktoś nie jest zalogowany proszę o kontakt mailowy.

http://www.allegro.pl/item107802131_naklejka_cro_pl_.html
madzia1981
Cromaniak
Cromaniak

PostWysłany: 01.06.2006 21:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dziękuję za link-ja już skorzystałam:)
ale super:)
AgaKon
Croentuzjasta
Croentuzjasta

PostWysłany: 01.06.2006 22:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

świetna icon_biggrin.gif
apewno zamówie ale meilowo i po powrocie bo jak ją teraz zamówie to nie będę w stanie jej odebrać icon_confused.gif
wojan
Cromaniak
Cromaniak

PostWysłany: 01.06.2006 22:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

madzia1981 napisał(a):
dziękuję za link-ja już skorzystałam:)
ale super:)

Madzia,czemu na Allegro masz nick "kaczucha" - nie pasuje do Ciebie icon_lol.gif
Pozdrawiam.
slapol
Cromaniak
Cromaniak

PostWysłany: 01.06.2006 23:24    Temat postu: Re: Naklejki "Cro.pl" Odpowiedz z cytatem

Opal napisał(a):
Witam wszystkich.

Pozdrawiam
Opal

Z tego co pamiętam z prastarych czasów cro.pl logo jest pomysłem Sontiego i jest ogólne przyzwolenie na jego indywidualne stosowanie przez autora. Co do pomysłu sprzedaży naklejek przez allegro...rozumiem, Opal, że masz jakies porozumienie z autorem loga??? Sorry, że ten temat poruszam, ale akurat w kwestii praw autorskich (w kontekście sprzedaży naklejek) wg mnie fajnie jest , gdy sprawy są uregulowane i nie ma niepotrzebnych niedomówień.
Opal
Croentuzjasta
Croentuzjasta

PostWysłany: 02.06.2006 00:14    Temat postu: Re: Naklejki "Cro.pl" Odpowiedz z cytatem

slapol napisał(a):
Opal napisał(a):
Witam wszystkich.

Pozdrawiam
Opal

Z tego co pamiętam z prastarych czasów cro.pl logo jest pomysłem Sontiego i jest ogólne przyzwolenie na jego indywidualne stosowanie przez autora. Co do pomysłu sprzedaży naklejek przez allegro...rozumiem, Opal, że masz jakies porozumienie z autorem loga??? Sorry, że ten temat poruszam, ale akurat w kwestii praw autorskich (w kontekście sprzedaży naklejek) wg mnie fajnie jest , gdy sprawy są uregulowane i nie ma niepotrzebnych niedomówień.

Dzięki za informacje. nie miałem pojęcia kto jest autorem loga. Już napisałem do Sentiego w celu dogrania tematu.
Wyjaśniam wszystkim że zamówiłem logo prywatnie , a aby obniżyć koszt wykonania musiałem zamówić 20 sztuk. Przy tej ilości płacę za 1 sztukę 10 zł netto. Osobiście wykorzystam tylko 2 sztuki, więc pozwoliłem sobie sprzedać reszte po kosztach - nie czerpiąc z tego żadnych korzyści. Oczywiście jeżleli Senti sobie tego zażyczy zamkne aukcje.
Pozdrawiam
AgaKon
Croentuzjasta
Croentuzjasta

PostWysłany: 02.06.2006 00:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

opal icon_sad.gif to skąd ja wezmę taką naklejkę icon_rolleyes.gif mam nadzieję,ze się dogadacie icon_wink.gif
slawek66
Cromaniak
Cromaniak

PostWysłany: 02.06.2006 08:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

10=12 icon_eek.gif icon_eek.gif icon_eek.gif
slawek66
Cromaniak
Cromaniak

PostWysłany: 02.06.2006 08:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

AgaKon napisał(a):
opal icon_sad.gif to skąd ja wezmę taką naklejkę icon_rolleyes.gif mam nadzieję,ze się dogadacie icon_wink.gif

masz drukarke kolorowa ?
potem zafofiowac
i za szybe od srodka wetknac
na pewno nie zerwie ci jakis zazdrosnik

mozna tez wdrukowac nicka z cro.pli i bedzie wiadomo kogo sie widzialo icon_biggrin.gif

Ostatnio zmieniony przez slawek66 dnia 02.06.2006 08:39, w całości zmieniany 2 razy
VOID
Cromaniak
Cromaniak

PostWysłany: 02.06.2006 08:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

AgaKon sprawa jest banalnie prosta. zgrywasz sobie logo na jakikolwiek mobilny nośnik i biegniesz do pierwszej lepszej firmy zajmującej się wydrukami. Kolesie robią ci wydruk na papierze "naklejkowym" i masz sprawe z głowy.

Co do kwestii wystawienia logo cro.pl na allegro uważam że jest to tandetne i beznadziejne. i jeszcze w tej cenie icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif
Jakoś nie miałem problemów żeby w Bydgoszczy zamówić 1 szt wydruku na papierze klejącym. Tak więc tłumaczenie o konieczności zamówienia 20 szt jest śmieszne icon_exclaim.gif Co do ceny nie będę się wypowiadał bo jest żałosna - czyste ździerstwo

Pozatym każdy może wydrukować sobie logo na kartce papieru w domu i po prostu zafoliować sobie je. Potem można wstawić za przednią lub tylną szybe.
VOID
Cromaniak
Cromaniak

PostWysłany: 02.06.2006 08:36    Temat postu: Re: Naklejki "Cro.pl" Odpowiedz z cytatem

Opal napisał(a):
slapol napisał(a):
Z tego co pamiętam z prastarych czasów cro.pl logo jest pomysłem Sontiego

Już napisałem do Sentiego

Jak byś napisał do SONTIEGO to może by ci odpowiedział.
Opal
Croentuzjasta
Croentuzjasta

PostWysłany: 02.06.2006 09:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moi Drodzy,

Po burzy jaką nieświadomie rozpętałem na forum już żałuję się za to zabrałem. Mając czyste intencje zrobiono ze mnie "naciągacza". Chciałem dobrze, a wyszło jak widać. Mam dość.

W związku z powyższym wycofuje się z tej naklejki (aukcja już zamknięta). Osobobom, które już zakupiły zwrócę pieniądze.

Wszystkim osobom zainteresowanym propunuję kontakt z VOID-em. On dał cenne wskazówki, może jeszcze poda punkt ksero!!!
" każdy może wydrukować sobie logo na kartce papieru w domu i po prostu zafoliować sobie je. Potem można wstawić za przednią lub tylną szybe." Ma racje jest to proste, ale według mnie troszke trąci wiochą.

Jeszcze raz wszystkich przepraszam za wprowadzone zamieszanie
Pozdrawiam
Opal
Darek9634
Croentuzjasta
Croentuzjasta

PostWysłany: 02.06.2006 09:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

slawek66 napisał(a):
AgaKon napisał(a):

masz drukarke kolorowa ?
potem zafofiowac
i za szybe od srodka wetknac
na pewno nie zerwie ci jakis zazdrosnik

mozna tez wdrukowac nicka z cro.pli i bedzie wiadomo kogo sie widzialo icon_biggrin.gif

Jakiś czas temu zrobiłem dokładnie tak jak napisałeś. Żadnego kłopotu, kosztowało to chyba 1,50zł
Strona 1 z 62Idź do strony : 1, 2, 3 ... 60, 61, 62  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Strona Główna -> Rozmowy o turystyce i nie tylko

Skocz do: