Chorwacja Online..........odkryj Chorwację na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków

Brela Villa Victoria - opinie plizzzz

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
rafii
Croentuzjasta
Avatar użytkownika
Posty: 247
Dołączył(a): 01.06.2011

Nieprzeczytany postnapisał(a) rafii » 20.07.2011 18:53

jak rakijka to też jestem za :lol:
my będziemy czarną lagunką 2 kombi rej.PP i granatowy pasat kombi PCT.
Lachim
Podróżnik
Avatar użytkownika
Posty: 17
Dołączył(a): 01.04.2011

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lachim » 21.07.2011 07:25

Dzięki za info. Ja w Breli będę trochę później. Wprawdzie z domu wyjeżdżam nad ranem 8 sierpnia, ale w samej Breli będę dopiero 9. wieczorem. Planuję dojechać 8. do Plitwic, tam znaleźć jakiś nocleg, rano 9. wyjść na jeziora i po zwiedzaniu dojechać nad Jadran:)
OLDZANDER
Podróżnik
Posty: 17
Dołączył(a): 22.06.2010
.

Nieprzeczytany postnapisał(a) OLDZANDER » 21.07.2011 12:54

OK .
W razie spotkania hasło "CIEPŁA RAKIJA" odzew ''ale tylko ciepła".
Do zobaczenia.
Lachim
Podróżnik
Avatar użytkownika
Posty: 17
Dołączył(a): 01.04.2011

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lachim » 21.07.2011 13:12

Sweet:) Do zobaczenia:)
agary35
Cromaniak
Avatar użytkownika
Posty: 1276
Dołączył(a): 28.01.2010

Nieprzeczytany postnapisał(a) agary35 » 21.07.2011 14:05

Witam
Ja będę w Breli od 6 sierpnia w apartamencie RUŽICA na Podrače czy ktoś już tam był i jakie macie opinie na temat tej kwatery. zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Pozdrawiam Adam :D
m@rek
Cromaniak
Avatar użytkownika
Posty: 529
Dołączył(a): 15.07.2010

Nieprzeczytany postnapisał(a) m@rek » 01.08.2011 14:58

agary35 ... niewiele ale może się przyda :)
klik...
może autor już wrócił i coś Ci powie ;)
algirdas
Croentuzjasta
Avatar użytkownika
Posty: 192
Dołączył(a): 20.03.2013

Nieprzeczytany postnapisał(a) algirdas » 30.05.2013 15:34

Trochę odkopuję, ale co tam, może mi odpowie ktoś :)

Mianowicie, zamierzam wybrać się do Victorii (adres Jardula 14, nie tak jak pisał Lachim 21) i faktycznie jest jeszcze willa Jardula - ten sam budynek, ale chyba inne pokoje, a nazwiska właścicieli takie same, więc wnioskuję, że to rodzina i prowadzą 2 działalności w tym samym budynku. Zastanawia mnie fakt, iż jedni (Victoria) piszą o adresie 14, a drudzy (Jardula) o adresie 24. Trochę tego nie kumam.

No i w końcu, czy ktoś może podzielić się opinią na temat tych apartamentów? I czy faktycznie jest taki hektar do centrum Breli? Będę wdzięczny. :)
madzia828
Croentuzjasta
Avatar użytkownika
Posty: 185
Dołączył(a): 02.04.2012

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia828 » 30.05.2013 19:05

algirdas napisał(a):Trochę odkopuję, ale co tam, może mi odpowie ktoś :)

Mianowicie, zamierzam wybrać się do Victorii (adres Jardula 14, nie tak jak pisał Lachim 21) i faktycznie jest jeszcze willa Jardula - ten sam budynek, ale chyba inne pokoje, a nazwiska właścicieli takie same, więc wnioskuję, że to rodzina i prowadzą 2 działalności w tym samym budynku. Zastanawia mnie fakt, iż jedni (Victoria) piszą o adresie 14, a drudzy (Jardula) o adresie 24. Trochę tego nie kumam.

No i w końcu, czy ktoś może podzielić się opinią na temat tych apartamentów? I czy faktycznie jest taki hektar do centrum Breli? Będę wdzięczny. :)

Byliśmy rok temu w Breli w apartamentach Ivanac na ulicy Put Luke, to niedaleko Jarduli, do centrum troche jest daleko, ale idzie sie fajną promenadą, po drodze knajpki więc można na chwilę odpocząć :wink: w pobliżu macie sklep, są owoce, winko, rakija, biuro turystyczne, gdzie można wymienic euro wszystko na miejscu :wink:
algirdas
Croentuzjasta
Avatar użytkownika
Posty: 192
Dołączył(a): 20.03.2013

Nieprzeczytany postnapisał(a) algirdas » 30.05.2013 22:41

Czyli całkiem spoko :)

A może ktoś się wypowie o samych apartamentach Victoria (tych na ul. Jardula) ? To mnie ciekawi, bo na dniach będę wpłacał zaliczkę.
algirdas
Croentuzjasta
Avatar użytkownika
Posty: 192
Dołączył(a): 20.03.2013

Nieprzeczytany postnapisał(a) algirdas » 17.07.2013 08:17

Podbijam temat, bo minęło trochę czasu i może już ktoś tam był, mianowicie Victoria Brela na ul. Jardula? Ktoś ma jakieś zdanie na ich temat? Był ktoś?
pawelli
Cromaniak
Avatar użytkownika
Posty: 1924
Dołączył(a): 19.03.2010
Re:

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelli » 17.07.2013 11:17

agary35 napisał(a):Witam
Ja będę w Breli od 6 sierpnia w apartamencie RUŽICA na Podrače czy ktoś już tam był i jakie macie opinie na temat tej kwatery. zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Pozdrawiam Adam :D


Fajne :)
jak to cenowo wygląda ?
robertr4
Autostopowicz
Posty: 1
Dołączył(a): 13.04.2014

Nieprzeczytany postnapisał(a) robertr4 » 02.01.2018 22:05

algirdas napisał(a):Podbijam temat, bo minęło trochę czasu i może już ktoś tam był, mianowicie Victoria Brela na ul. Jardula? Ktoś ma jakieś zdanie na ich temat? Był ktoś?


Witam,
Zakładam, że w końcu dotarliście do Victoria w Breli na Jardula 24. Jakie wrażenia z tej miejscówki, można prosić o jakieś opinie ?
Dzięki,
Robert
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje



Brela Villa Victoria - opinie plizzzz - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Serwis Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja serwisu Cro.pl Chorwacja Online nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Forum wykorzystuje oprogramowanie M 2.0. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

chorwacja online - cro.pl 1999-2017