Chorwacja Online..........odkryj Chorwację na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków

Apartamenty Brela. Prośba o opinie.

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
yooshky
Cromaniak
Avatar użytkownika
Posty: 681
Dołączył(a): 24.06.2013
Apartamenty Brela. Prośba o opinie.

Nieprzeczytany postnapisał(a) yooshky » 25.02.2015 10:06

Ktoś zna apartamenty Marija Žamić, Podrače 23 lub Ružica Žamić, Podrače 22 w Breli?
To ten sam budynek. Warunki i termin wynajmu (Marija Žamić) mi odpowiada, tylko dokonać finalizacji.
Jakieś uwagi na temat okolicy? Dziękuję za cierpliwość.
Janusz Bajcer
Moderator
Avatar użytkownika
Posty: 89193
Dołączył(a): 10.09.2004

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 25.02.2015 10:42

Jak odpowiada cena i termin - to rezerwuj. Lokalizacja OK.

brela_map_big.jpg


Z tym, że parking na ulicy powyżej apartamentu (50-80 schodków) :wink:

brela-2014-t46716.html + inne wątki o Breli.
Z
Cromaniak
Posty: 2754
Dołączył(a): 29.04.2007

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 25.02.2015 10:57

Fajna lokalizacja,ja byłem na Podrace 4 czyli dwa domy od Punta Rata lecz dzięki uprzejmości jednego z kolegów udało się to załatwić,na Podrace jest nawet fajna knajpka do której często uczęszczaliśmy(Podrace 13)
te kiero
Cromaniak
Avatar użytkownika
Posty: 7209
Dołączył(a): 27.08.2012

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 25.02.2015 11:07

yooshky napisał(a):Ktoś zna apartamenty Marija Žamić, Podrače 23 lub Ružica Žamić, Podrače 22 w Breli?
To ten sam budynek. Warunki i termin wynajmu (Marija Žamić) mi odpowiada, tylko dokonać finalizacji.
Jakieś uwagi na temat okolicy? Dziękuję za cierpliwość.

cóż ładny widoczek jest z balkonów (są filmiki na YT);
lokalizacja mz jedna z lepszych w Breli, cicho jednak nie za daleko od Centrum;
pobliski sklep Ivelma w zupełności wystarcza, większe zakupy w centrum w Studenac lub wyżej w sklepie na St.Radica
yooshky
Cromaniak
Avatar użytkownika
Posty: 681
Dołączył(a): 24.06.2013

Nieprzeczytany postnapisał(a) yooshky » 25.02.2015 13:32

Wiedziałem, że mogę na Was liczyć. Dziękuję za odpowiedzi.
Mam też dobrą ofertę (taniej 10 EUR, za ap. 2+1+1, jedziemy 2+1) z Villa ENTONI na ul. Frankopanska 46.
Ktoś tam był?

OT. Maile powysyłałem w języku chorwackim (google translator) i w tym samym pod spodem w języku angielskim. Ten chorwacki chyba jest do bani bo wszyscy mi odpisują w angielskim odpuszczając konwersację po chorwacku :)
Ostatnio edytowano 25.02.2015 13:39 przez yooshky, łącznie edytowano 1 raz
Janusz Bajcer
Moderator
Avatar użytkownika
Posty: 89193
Dołączył(a): 10.09.2004

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 25.02.2015 13:37

Patrząc na lokalizację - wg mnie zdecydowanie lepsze Podrače.
yooshky
Cromaniak
Avatar użytkownika
Posty: 681
Dołączył(a): 24.06.2013

Nieprzeczytany postnapisał(a) yooshky » 25.02.2015 13:41

W Podrače spokojniej?
Niestety Brelę widziałem tylko z Jadranki więc samemu ciężko mi decydować.
Janusz Bajcer
Moderator
Avatar użytkownika
Posty: 89193
Dołączył(a): 10.09.2004

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 25.02.2015 13:47

yooshky napisał(a):W Podrače spokojniej?.

Zdjęcia wszystko mówią :wink: :idea:

Ja w 2014 roku miałem apartament w dzielnicy Šćit
te kiero
Cromaniak
Avatar użytkownika
Posty: 7209
Dołączył(a): 27.08.2012

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 25.02.2015 13:57

yooshky napisał(a):W Podrače spokojniej?
Niestety Brelę widziałem tylko z Jadranki więc samemu ciężko mi decydować.

Frankopanska jest w dzielnicy centralnej Soline i tam jest tłoczniej i dom przy domu, choć na samej ulicy w dzień jest spokojnie;
Podrace spokojniejsze zdecydowanie, zresztą im dalej od Centrum...
blisko do ciekawych, kameralnych plaż, bo w centrum to te długie i zatłoczone (w sezonie)
yooshky
Cromaniak
Avatar użytkownika
Posty: 681
Dołączył(a): 24.06.2013

Nieprzeczytany postnapisał(a) yooshky » 25.02.2015 15:10

Też skłaniam się ku pierwszej ofercie (na razie najdroższej), ale dam sobie jeszcze 1-2 dni na zastanowienie, Wasze opinie i dyskusję z połówką (nie mam tu na myśli alko-butelki ;) )
Kolejna oferta - Apartments HRVOJE ul. Frankopanska 7. Zna ktoś?
Wolny tylko 2+2 za taką samą cenę jak ta poprzednia z Frankopanska.
@te kiero, wybieram się właśnie w sezonie (18.07-01.08).
kibic hr
Croentuzjasta
Posty: 347
Dołączył(a): 21.12.2013

Nieprzeczytany postnapisał(a) kibic hr » 25.02.2015 15:23

Z ciekawości zapytam jeśli można jaką cenę proponują w Breli w tych apartamentach dla 2+1.
yooshky
Cromaniak
Avatar użytkownika
Posty: 681
Dołączył(a): 24.06.2013

Nieprzeczytany postnapisał(a) yooshky » 25.02.2015 15:46

kibic hr napisał(a):Z ciekawości zapytam jeśli można jaką cenę proponują w Breli w tych apartamentach dla 2+1.

Szczegóły poszły na PW.
kibic hr
Croentuzjasta
Posty: 347
Dołączył(a): 21.12.2013

Nieprzeczytany postnapisał(a) kibic hr » 25.02.2015 16:09

Doszło.Dzięki.
Janusz Bajcer
Moderator
Avatar użytkownika
Posty: 89193
Dołączył(a): 10.09.2004

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 25.02.2015 16:39

yooshky napisał(a):Też skłaniam się ku pierwszej ofercie (na razie najdroższej), ale dam sobie jeszcze 1-2 dni na zastanowienie, Wasze opinie i dyskusję z połówką (nie mam tu na myśli alko-butelki ;) )
Kolejna oferta - Apartments HRVOJE ul. Frankopanska 7. Zna ktoś?
Wolny tylko 2+2 za taką samą cenę jak ta poprzednia z Frankopanska.
@te kiero, wybieram się właśnie w sezonie (18.07-01.08).

W opisie 100 m od plaży ... ale schodów ponad 200 :idea:
Janusz Bajcer
Moderator
Avatar użytkownika
Posty: 89193
Dołączył(a): 10.09.2004

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 25.02.2015 18:43

yooshky napisał(a):Też skłaniam się ku pierwszej ofercie (na razie najdroższej), ale dam sobie jeszcze 1-2 dni na zastanowienie, Wasze opinie i dyskusję z połówką (nie mam tu na myśli alko-butelki ;) )
Kolejna oferta - Apartments HRVOJE ul. Frankopanska 7. Zna ktoś?
Wolny tylko 2+2 za taką samą cenę jak ta poprzednia z Frankopanska.

brela-apartament-hrvoje-t39877.html
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje



Apartamenty Brela. Prośba o opinie.
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Serwis Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja serwisu Cro.pl Chorwacja Online nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Forum wykorzystuje oprogramowanie M 2.0. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

chorwacja online - cro.pl 1999-2017