Chorwacja Online..........odkryj Chorwację na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków

Apartamenty Brela. Prośba o opinie.

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
yooshky
Cromaniak
Avatar użytkownika
Posty: 681
Dołączył(a): 24.06.2013

Nieprzeczytany postnapisał(a) yooshky » 25.02.2015 19:26

O kurcze....
Dzięki Janusz, właśnie przeczytałem ten wątek. Choć raczej bym tego nie wziął to jednak aktualizacja pojawiła się idealnie na czas.
Mają dość dobrze zrobione zdjęcia, skubańce...
Cena jaką mi podano przez e-mail jest dość atrakcyjna za 2+1 - 65 EUR (18.07-01.08, chcę przeznaczyć maks. ~80-90 EURO).
Cena ma mniejsze znaczenie a na pewno nie ma pierwszeństwa przed czystością i schludnością.
figusek
Cromaniak
Avatar użytkownika
Posty: 815
Dołączył(a): 11.08.2014

Nieprzeczytany postnapisał(a) figusek » 25.02.2015 19:49

yooshky napisał(a):O kurcze....
Dzięki Janusz, właśnie przeczytałem ten wątek. Choć raczej bym tego nie wziął to jednak aktualizacja pojawiła się idealnie na czas.
Mają dość dobrze zrobione zdjęcia, skubańce...
Cena jaką mi podano przez e-mail jest dość atrakcyjna za 2+1 - 65 EUR (18.07-01.08, chcę przeznaczyć maks. ~80-90 EURO).
Cena ma mniejsze znaczenie a na pewno nie ma pierwszeństwa przed czystością i schludnością.


Ja właśnie odezwałam się w tamtym wątku i na prawdę nie wiem, skąd te ładne zdjęcia.. Byliśmy zniesmaczeni, było brudno, stare meble, łóżka w okropnym stanie, stare koce itp. Pan zaproponował nam noc w jednym pokoju, potem przenoszenie do innego a na końcu do jeszcze innego-> 80€ za 5 osób, do negocjacji
yooshky
Cromaniak
Avatar użytkownika
Posty: 681
Dołączył(a): 24.06.2013

Nieprzeczytany postnapisał(a) yooshky » 25.02.2015 19:53

Pomoc, którą można znaleźć na tym forum, jest bezcenna. Może uratować wakacje :)
Thnx Figusek.

yooshky napisał(a):Ktoś zna apartamenty Marija Žamić, Podrače 23 [...]


:arrow: apartamenty-amic-brela-ktos-nocowal-tam-t46503.html
Z
Cromaniak
Posty: 2758
Dołączył(a): 29.04.2007

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 25.02.2015 21:14

Janusz Bajcer napisał(a):
yooshky napisał(a):Też skłaniam się ku pierwszej ofercie (na razie najdroższej), ale dam sobie jeszcze 1-2 dni na zastanowienie, Wasze opinie i dyskusję z połówką (nie mam tu na myśli alko-butelki ;) )
Kolejna oferta - Apartments HRVOJE ul. Frankopanska 7. Zna ktoś?
Wolny tylko 2+2 za taką samą cenę jak ta poprzednia z Frankopanska.
@te kiero, wybieram się właśnie w sezonie (18.07-01.08).

W opisie 100 m od plaży ... ale schodów ponad 200 :idea:

Z Frankopanskiej 7 to chyba schodów na dół już nie ma, trzeba zapierniczać drogą, mieszkaliśmy kiedyś na Frankopanskiej 53, całkiem miło to wspominam ponieważ mieliśmy blisko do fajnej plaży koło hotelu.
te kiero
Cromaniak
Avatar użytkownika
Posty: 7215
Dołączył(a): 27.08.2012

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 25.02.2015 21:21

Z napisał(a):Z Frankopanskiej 7 to chyba schodów na dół już nie ma, trzeba zapierniczać drogą, mieszkaliśmy kiedyś na Frankopanskiej 53, całkiem miło to wspominam ponieważ mieliśmy blisko do fajnej plaży koło hotelu.

miejscówka przy końcu Frankopańskiej jest jak piszesz ok,
btw: n-ru "7" jak pisałem bym nie polecał - centrum - choć między domkami są wąskie przejścia ze schodkami, ale schodzisz w port
Janusz Bajcer
Moderator
Avatar użytkownika
Posty: 89264
Dołączył(a): 10.09.2004

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 25.02.2015 21:40

Hrvoje już skreślone :wink: :idea:
yooshky
Cromaniak
Avatar użytkownika
Posty: 681
Dołączył(a): 24.06.2013

Nieprzeczytany postnapisał(a) yooshky » 25.02.2015 21:54

No to jeszcze jeden - Gordana i Radislav Šošić, Šćit 56.
Też jest dla mnie wolny i cena odpowiednia.
Kurcze oni w tej Breli żenią się chyba "przez płot". Znalazłem już 6 czy 7 Šošić'ów i 3 Žamić'ów (nie wiem cz tak mogę odmieniać) ;)
Janusz Bajcer
Moderator
Avatar użytkownika
Posty: 89264
Dołączył(a): 10.09.2004

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 25.02.2015 22:33

yooshky napisał(a):No to jeszcze jeden - Gordana i Radislav Šošić, Šćit 56.
Też jest dla mnie wolny i cena odpowiednia.
Kurcze oni w tej Breli żenią się chyba "przez płot".

Byłem u Borki i Ivo Šošić "piętro wyżej" :oczko_usmiech: :lol:
Było OK - jak jest "piętro niżej" w środku nie wiem. :roll:
Wiem, że jest mniej schodków na plażę, a więcej do sklepu i parkingu. :idea:
yooshky
Cromaniak
Avatar użytkownika
Posty: 681
Dołączył(a): 24.06.2013

Nieprzeczytany postnapisał(a) yooshky » 25.02.2015 23:06

Nie wiem jak sam apartament, ale miejsce wydaje się fajne, widok z balkonu również. W opisie jest TV SAT, ale chyba ktoś odbiornik ukradł :(
Pierwsza miejscówka bliżej centrum i chyba nie chcę być dalej.
----------
Nie lubię prowadzić poszukiwań, jestem już tym zmęczony powoli...

Janusz, Ty sypiasz czasem? :)
Dziękuję za pomoc, jestem Ci bardzo wdzięczny.
Znalazłem kolejnych Šošić'ów, to jakaś Makarska... tzn masakra :)
te kiero
Cromaniak
Avatar użytkownika
Posty: 7215
Dołączył(a): 27.08.2012

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 26.02.2015 07:50

yooshky napisał(a):Kurcze oni w tej Breli żenią się chyba "przez płot". Znalazłem już 6 czy 7 Šošić'ów i 3 Žamić'ów (nie wiem cz tak mogę odmieniać) ;)

w Breli Sosiców Ci dostatek, od najstarszych do najmłodszych, tu i w okolicy (tak jak np w Brdajić Selo k. Plitvic - Brdajiciów :) )

yooshky napisał(a):Nie wiem jak sam apartament, ale miejsce wydaje się fajne, widok z balkonu również. W opisie jest TV SAT, ale chyba ktoś odbiornik ukradł :(
Pierwsza miejscówka bliżej centrum i chyba nie chcę być dalej.
----------
Nie lubię prowadzić poszukiwań, jestem już tym zmęczony powoli...

lepiej się zdecyduj, bo później będziesz miał ciężko wybrać lub Ktoś Cię uprzedzi, albo jak już będziesz na miejscu to pojawi się myśl, mogłem wybrać gdzie indziej i będzie kwas :?
wiele z oglądanych do dla mnie super miejscówki;
btw: ale przynajmniej Twoje poszukiwania pokazują, że w Breli można znaleźć jeszcze wiele wolnych app na przełomie lutego i marca
yooshky
Cromaniak
Avatar użytkownika
Posty: 681
Dołączył(a): 24.06.2013

Nieprzeczytany postnapisał(a) yooshky » 26.02.2015 19:58

te kiero napisał(a):lepiej się zdecyduj, bo później będziesz miał ciężko wybrać lub Ktoś Cię uprzedzi

Łatwo powiedzieć :) Stoję w miejscu.... Zostały mi dwie opcje do wyboru: Villa ENTONI Sandra & Entoni Carević Frankopanska 46 (2+1+1) albo Marija Žamić Podrače 23 (2+1).
A miałem nadzieję dziś zaliczkę puścić ;)
Janusz Bajcer
Moderator
Avatar użytkownika
Posty: 89264
Dołączył(a): 10.09.2004

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 26.02.2015 20:11

Marija Žamić Podrače 23 :idea: :idea: :idea:
luks
Odkrywca
Avatar użytkownika
Posty: 109
Dołączył(a): 26.01.2010

Nieprzeczytany postnapisał(a) luks » 26.02.2015 21:24

Jacek, co w Breli nie wybierzesz to będziesz zadowolony :) Ja byłem w 2010 w zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link i chociaż meble i wystrój nieco starawe były to i tak było ekstra. Do plaży zaledwie 130 kilka schodów ale widoki z tarasu i z plaży wszystko rekompensowały.
te kiero
Cromaniak
Avatar użytkownika
Posty: 7215
Dołączył(a): 27.08.2012

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 26.02.2015 21:40

widzę, że "Sosnowiec" gustuje w Breli :mrgreen:
luks napisał(a): to i tak było ekstra. Do plaży zaledwie 130 kilka schodów ale widoki z tarasu i z plaży wszystko rekompensowały.

i o to chodzi :!: w apartmanie aktywnie spędzamy zwykle tylko poranki i wieczory, ewentualnie sjesta
luks
Odkrywca
Avatar użytkownika
Posty: 109
Dołączył(a): 26.01.2010

Nieprzeczytany postnapisał(a) luks » 26.02.2015 21:51

te kiero napisał(a):widzę, że "Sosnowiec" gustuje w Breli :mrgreen:
luks napisał(a): to i tak było ekstra. Do plaży zaledwie 130 kilka schodów ale widoki z tarasu i z plaży wszystko rekompensowały.

i o to chodzi :!: w apartmanie aktywnie spędzamy zwykle tylko poranki i wieczory, ewentualnie sjesta


Oj tam od razu w Breli :wink:
W tym roku Peljesac, a 2 poprzednie w Podacy... fakt, że Brela wymiata....
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje



Apartamenty Brela. Prośba o opinie. - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Serwis Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja serwisu Cro.pl Chorwacja Online nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Forum wykorzystuje oprogramowanie M 2.0. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

chorwacja online - cro.pl 1999-2017